| BLIND | |
|
+6Andra OwGod Sk osama Alin29 beX 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
beX Administrator
Mesaje : 530 Data de inscriere : 18/10/2009 Varsta : 37 Localizare : Cluj-Napoca
| Subiect: BLIND Mier Ian 27, 2010 8:13 am | |
| De azi aveti la dispozitie comanda amx_blind folositi cu incredere. Comanda contine si destroy care actioneaza singur daca player-ul face frag dupa blind. Si rr-ul dupa prima runda sa schimbat acum are timer de 10 secunde deci sincronizativa si voi cand dati restart. Folositi blind cu incredere Multumiri lui Alin... Staff-ul aTomiK | |
|
| |
Alin29 AdmServer
Mesaje : 96 Data de inscriere : 22/10/2009 Varsta : 44 Localizare : Perila /HD
| Subiect: Re: BLIND Mier Ian 27, 2010 8:54 am | |
| - Alin a scris:
- Cateva comenzi pt voi )
1]Comenzi noi pentru poze:
say /ss nume motiv - faci 3 poze unui jucator si-l pui automat spectator amx_ss nume motiv - faci 3 poze unui jucator si-l pui automat spectator admin_ss nume motiv - faci 3 poze unui jucator si-l pui automat spectator
2]Comenzi noi pentru restart:
say /restart - restart in 10 secunde") say /live - restart in 10 secunde") say /rr - restart in 10 secunde")
7]Comenzi de scos si redat imunitatea la administratorii serverului
amx_immunity 1 -scoti imunitatea amx_immunity 0 -redai imunitatea amx_imm 1 -scoti imunitatea amx_imm 0 -redai imunitatea
amx_gag nume timp motiv ----- timpul este in minute de data aceasta amx_ungag nume motiv ----di ca noutate se da si gag automat la obrsznici inclusiv admini scrii /spec si te pui spectator Mai gasiti voi daca mai e cv ca gandesc pik mai greu de la Skol asta ) | |
|
| |
osama Administrator
Mesaje : 1992 Data de inscriere : 12/11/2009 Varsta : 32 Localizare : In spatele tau cu lama in mana!
| Subiect: Re: BLIND Mier Ian 27, 2010 12:24 pm | |
| cu destroy-ul automat dupa blind nu sunt deacord;)
se poate intampla sa dea din "bulan" si sa primeasca destroy aiurea>>>pierdem playeri !
cu gag-ul automat la fel...suntem admini sa cenzuram ce consideram ca nu e in limita bunului simt !
restul comenzilor mi se par foarte ok!!
Multumim alin:)
PS: va rog sa va ganditi la cele 2 mentionate de mine;)
edit: gag-ul automat chiar nu ma incanta;) ....ne va da mai multa bataie de cap..!
comanda /spec este f buna.../ss la fel este foarte buna ! | |
|
| |
Sk Co-Moderator
Mesaje : 167 Data de inscriere : 27/12/2009 Varsta : 33 Localizare : Falticeni
| Subiect: Re: BLIND Mier Ian 27, 2010 4:12 pm | |
| Multumim Alin...imi place:P | |
|
| |
Alin29 AdmServer
Mesaje : 96 Data de inscriere : 22/10/2009 Varsta : 44 Localizare : Perila /HD
| Subiect: Re: BLIND Mier Ian 27, 2010 6:23 pm | |
| Asai osama sunt multe riscuri la blindul asta dar totusi daca face frag si nu avea cod ii face poza si are detaliile cu adresa forumului si face cerere unban Si blindul automat e bun deoarece sunt doar cateva cuvinte mai exagerate pt care da automat si degeaba e admin deoarece poate mai si joci si nu ai timp totdeauna sa te opresti si sa scrii in consola amx_gag ) si in + sunt si admini care injura pe ei cine ii pedepseste? | |
|
| |
osama Administrator
Mesaje : 1992 Data de inscriere : 12/11/2009 Varsta : 32 Localizare : In spatele tau cu lama in mana!
| Subiect: Re: BLIND Mier Ian 27, 2010 6:45 pm | |
| alin...eu pedepsesc pe oricine;) daca vad admin ca injura dau gag...nu mi-e rusine:D - alin a scris:
- nu ai timp totdeauna sa te opresti si sa scrii in consola amx_gag
de asta dam admine...care joaca la rank si nu se osteneste sa dea un gag va fi sanctionat ! de multe ori stau spec pentru a tine jocul "in frau" daca sunt multi playeri... @blind>>>nu e mai bine sa se bage doar comanda de blind? fara destroy? (daca este...) iar daca el chiar face frag dupa blind , primeste destroy sau ban ! Pentru ca multi admini vor da blind in timp ce ei joaca si n uvor sti daca playerul respectiv a facut frag din "bulan" sau cu ajutorul codului ! de asta mi-e teama...sa nu cadem de neseriosi... Eu nu pot spune nimic altceva...decat ca voi folosi cu incredere aceste comenzi...dar nu bag mana in foc si pentru restul adminilor;) Multi vor abuza de comanda de blind
Ultima editare efectuata de catre osama in Mier Ian 27, 2010 7:21 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
OwGod Administrator
Mesaje : 669 Data de inscriere : 18/10/2009 Varsta : 40 Localizare : Cluj Nappoca
| Subiect: Re: BLIND Mier Ian 27, 2010 7:17 pm | |
| comenzile raman cine nu stie sa le foloseasca sa se lase de adminat cat despre amx_immunity 1 -scoti imunitatea amx_immunity 0 -redai imunitatea amx_imm 1 -scoti imunitatea amx_imm 0 -redai imunitatea cei cu acces sa nu se joace cu comanda asta fiindca voi fi cu ochii pe voi si va iesi rau de tot va garantez eu | |
|
| |
Andra AdmServer
| Subiect: Re: BLIND Mier Ian 27, 2010 7:19 pm | |
| BLINDUL NU PREA ESTE BUN... UNELE CODURI IAU FLESH MAI BINE SS EU RAMAN LA SS MULTUMESC | |
|
| |
osama Administrator
| Subiect: Re: BLIND Mier Ian 27, 2010 7:20 pm | |
| fiecare admin foloseste ce comenzi doreste (de a depsita un codat)
numai sa-l depisteze... | |
|
| |
OwGod Administrator
Mesaje : 669 Data de inscriere : 18/10/2009 Varsta : 40 Localizare : Cluj Nappoca
| Subiect: Re: BLIND Mier Ian 27, 2010 7:21 pm | |
| - Andra a scris:
- BLINDUL NU PREA ESTE BUN... UNELE CODURI IAU FLESH MAI BINE SS EU RAMAN LA SS MULTUMESC
asta e si idea daca nu sunteti sigur de cod folositi ori blind ori ss e la alegere .... folositi ce credeti voi ca e mai simplu | |
|
| |
micutu Moderatori Globali
| Subiect: Re: BLIND Mier Ian 27, 2010 10:20 pm | |
| e foarte bun bun blindu....trebuia bagat de mai demult:) | |
|
| |
SweetGirl Co-Moderator
Mesaje : 479 Data de inscriere : 05/01/2010 Varsta : 31 Localizare : Galati
| Subiect: Re: BLIND Mier Ian 27, 2010 10:21 pm | |
| deci sa rezolvat si cu blindul:)..spor la banat | |
|
| |
beX Administrator
Mesaje : 530 Data de inscriere : 18/10/2009 Varsta : 37 Localizare : Cluj-Napoca
| Subiect: Re: BLIND Joi Ian 28, 2010 1:03 am | |
| si eu zic ca is bune si folositoare toate aceste comenzi.... | |
|
| |
SweetGirl Co-Moderator
Mesaje : 479 Data de inscriere : 05/01/2010 Varsta : 31 Localizare : Galati
| Subiect: Re: BLIND Vin Ian 29, 2010 9:20 pm | |
| osama din cate am inteles asa este gagu jucatorul poate vorbi dupa gag dar vedem numai noi admini ce vorbeste restu nu vad...ne cam incurca treaba asta, cateodata mai uiti | |
|
| |
osama Administrator
| Subiect: Re: BLIND Vin Ian 29, 2010 11:06 pm | |
| am incercat sa elucidez misterul:) pai eu daca dau gag unui player....inseamna ca nu vrea sa mai vad ce scrie:) mi se pare aiurea faza asta... eu unul prefer pluginul vechi... | |
|
| |
3l3gAnT AdmServer
| Subiect: Re: BLIND Dum Ian 31, 2010 2:05 am | |
| Sunt de acord cu tine osama dam gag si vedem cum ne injura in continuare ....... | |
|
| |
Liberty Moderatori Globali
| Subiect: Re: BLIND Dum Ian 31, 2010 2:55 am | |
| Am o rugaminte pentru toti admini! Atunci cand dati blind unui player uitativa pe el..se poate da blind in momentul in care se bate cu un adversar si poate sa il omoare in acel timp...stati spect si uitati-va bine | |
|
| |
Sk Co-Moderator
Mesaje : 167 Data de inscriere : 27/12/2009 Varsta : 33 Localizare : Falticeni
| Subiect: Re: BLIND Dum Ian 31, 2010 3:19 am | |
| poti sa ii dai blind cand e in baza la inceput de runda..... eu asa fac.... | |
|
| |
Liberty Moderatori Globali
| Subiect: Re: BLIND Dum Ian 31, 2010 4:23 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: BLIND | |
| |
|
| |