| Referitor la toti membri clanului A.z.O 2... | |
|
+43l3gAnT posedat osama ClAuDiu- 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
ClAuDiu- Serv.Slots
Mesaje : 265 Data de inscriere : 19/10/2009 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Referitor la toti membri clanului A.z.O 2... Joi Ian 28, 2010 8:27 pm | |
| Mie nu imi convine ca se da probele numai cu jo1nt si cu somn .... ei nu sunt cl si sl ca joaca mai bine ca restul din clan sau ca stie jocu mai bine ... pana akm nam facut gura deloc ca vreau sa fiu cl sau sl pt ca nici nu vreau ... ma uit la cereri si vad ca aproape toti au fost acceptati daca nu stie somn si jo1nt sa joace sa ii lase pe alti care poate joc mai bine ca ei ca daia ne intra 100 de membri in clan ... de odata ce au luat bataie de la cei care au facut cereri inseamna ca sunt sub ei la nivel de joc si vreau si eu sa postati pozele de akm in colo cu cei care ati jucat | |
|
| |
osama Administrator
Mesaje : 1992 Data de inscriere : 12/11/2009 Varsta : 32 Localizare : In spatele tau cu lama in mana!
| Subiect: Re: Referitor la toti membri clanului A.z.O 2... Joi Ian 28, 2010 8:30 pm | |
| De asta sunteti membri ai unui clan !
faceti o conferinta pe mess si discutati aceste probleme....
Nu am hotarat eu ca ei sunt cei care dau probele cu playeriii...dar sunt singurii care se ofera !
hotarati acest lucru in cadrul clanului ! | |
|
| |
posedat Designer
| Subiect: Re: Referitor la toti membri clanului A.z.O 2... Joi Ian 28, 2010 8:31 pm | |
| O sa facem conferinta...putem face in seara asta... | |
|
| |
3l3gAnT AdmServer
| Subiect: 3l3gAnT Joi Ian 28, 2010 8:47 pm | |
| Ok in seara asta conferinta ziceti o ora 19 e bine? | |
|
| |
bagabontul.natural Vip
Mesaje : 109 Data de inscriere : 18/12/2009 Varsta : 37 Localizare : suceava
| Subiect: Re: Referitor la toti membri clanului A.z.O 2... Joi Ian 28, 2010 8:51 pm | |
| | |
|
| |
alex_ms Vip
Mesaje : 108 Data de inscriere : 03/12/2009 Varsta : 35 Localizare : suceava
| Subiect: Re: Referitor la toti membri clanului A.z.O 2... Joi Ian 28, 2010 9:59 pm | |
| in primu rand claudiu clanu de acum se face si daca tu esti mebru nu inseamna ca si joci la meciuri a fost un sondaj am iesit cl nu mam desemnat singur... clanul este de abia la inceput si nu se va juca niciun meci pana ce nu cred eu ca suntem in stare...nu vreau sa rada nimeni de noi... Mai este de lucrat f mult la el si daca vrei sa dai probe poti sa vb doar cu mn lucru acesta si nu as avea numic in potriva. Ori ce decizie se va lua d mn si joint Principalu criteriu pt care au fost admisi in clan a fost ca majoritatea cu care am dat eu joaca pe atomik frecvent sunt si admini si sunt de un nivel putin mai ridicat fata de restu. Nefrecventarea serv public atomik duce la eliminarea din clan (valabil pt toti)...ceea ce este un atu pt cine vrea sa intre in clan..tu nici macar pe atomik nu intri si te ridici si cu pretentii. Gura mai mica si fapte mai multe ps:nici macar nu stiu cum joci.. | |
|
| |
osama Administrator
Mesaje : 1992 Data de inscriere : 12/11/2009 Varsta : 32 Localizare : In spatele tau cu lama in mana!
| Subiect: Re: Referitor la toti membri clanului A.z.O 2... Joi Ian 28, 2010 10:07 pm | |
| eu sper ca aceste discutii sa se rezolve in acea conferinta pe care o veti face pe mess diseara !
Nu vreau sa mai vad cearta... | |
|
| |
SweetGirl Co-Moderator
Mesaje : 479 Data de inscriere : 05/01/2010 Varsta : 31 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Referitor la toti membri clanului A.z.O 2... Joi Ian 28, 2010 10:24 pm | |
| putem sa fim si 10 in clan..o sa ramana titularii pe parcurs dupa evolutia fiecaruia
somn eu zic sa dai proba celor care leai promis in seara asta..si la restu sa le blochezi pentru un timp
nu e problema de membri acuma conteaza sa facem o echipa cu care se putea juca cu adevarat | |
|
| |
alex_ms Vip
Mesaje : 108 Data de inscriere : 03/12/2009 Varsta : 35 Localizare : suceava
| Subiect: Re: Referitor la toti membri clanului A.z.O 2... Joi Ian 28, 2010 11:11 pm | |
| Deci vb pt ultima data azo# este clanul serv atomik si doar cei care frecventeaza des serv si joaca macar de nivel mediu au toate sansele sa ajunga in el dar la meciuri vor juca doar cei care consider eu ca sunt pregatiti si sunt si const pe serv public. Nu este un clan de pgl.Poti sa fii dumnezeu cs-uli dar daca joci pe alt serv sau nu nu esti activ forum si pe atomik niciodata nu ai sa fii in clan.si reeferitor la nr mare d mebrii se vor alege pe parcurs sa nusi faca nimeni griji...playeri care sunt in clan si nu dau dovada ca merita sa ramana la fel de usor cum au intrat vor si iesi. Pentru zeu de hard ai sa fii in clan cand o sa fii vip pe atomik nu pe oana si atunci sa deschizi gura. Owgod sa-mi spui daca pot sa am grija de clanu asta astept raspunusul tau | |
|
| |
OwGod Administrator
Mesaje : 669 Data de inscriere : 18/10/2009 Varsta : 40 Localizare : Cluj Nappoca
| Subiect: Re: Referitor la toti membri clanului A.z.O 2... Vin Ian 29, 2010 3:49 am | |
| hard vrei sa faci clan cu libe dute tare nene esti nervos cumva ...dute tare nene parerea mea despre ce faci u pana acum pentru acest clan 0 ... e o harababura parerea mea ...daca ramai sper sa faci o treaba buna daca vrei sa pleci nu te tine nimeni ... tre sa faci o treaba buna pentru un clan ca sa te planga cineva daca pleci asta e alegerea ta numa sa ma anunti ca vreau sa vad un clan 2 pe forum .... - Cod:
-
hard edit eu nu stiu care e faza nu sunt nici nervos dar vad ca aici toate sunt facute pe pile adica daca ala plateste pentru serv gata e sef mai avea oleaca plangea in casa ca nu a esit cl eu am zis ca-i dau locu deci nu sti care se crede zeu aici atat il duce mintea dar bagabontu a intervenit si m-a deranjat iar cu acel mesaj despre reclamatie si daia nu mai vreau sa fac parte din clan | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Referitor la toti membri clanului A.z.O 2... | |
| |
|
| |
| Referitor la toti membri clanului A.z.O 2... | |
|