| Adminii .... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
ClAuDiu- Serv.Slots
Mesaje : 265 Data de inscriere : 19/10/2009 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Adminii .... Vin Noi 06, 2009 5:44 am | |
| am obsercat ca suntem prea multi admini dar uni din ei nu prea frecventeaza serverul si nici forumul si nu e corect fata de ceilalti admini .... dare nusi face treaba sa fie suspendat si daca tot nu intra in decurs de o saptamana sa fie sters si sa aducem alti admini care ne poate ajuta serverul parerea mea va las sa va dati cu parerea | |
|
| |
thuG AdmServer
Mesaje : 228 Data de inscriere : 21/10/2009 Varsta : 39 Localizare : azuga city
| Subiect: Re: Adminii .... Vin Noi 06, 2009 5:48 am | |
| eu sunt de acord pentru ca nu are rost sa fie admin doar cu numele sunt cativa admini ''nu dau nume dar probabil ca se stiu ei'' pe care i-am vazut doar de cateva ori pe sv si nu e normal sa tina postu ocupat
Ultima editare efectuata de catre thuG in Vin Noi 06, 2009 6:02 am, editata de 1 ori | |
|
| |
beX Administrator
Mesaje : 530 Data de inscriere : 18/10/2009 Varsta : 37 Localizare : Cluj-Napoca
| Subiect: Re: Adminii .... Vin Noi 06, 2009 5:56 am | |
| agree! | |
|
| |
OwGod Administrator
Mesaje : 669 Data de inscriere : 18/10/2009 Varsta : 40 Localizare : Cluj Nappoca
| Subiect: Re: Adminii .... Vin Noi 06, 2009 6:00 am | |
| duminica se face upgrade la admini ...tinetiva bine ) sa nu veniti la mine ca de ce si cum ca nu stiu ce | |
|
| |
ClAuDiu- Serv.Slots
Mesaje : 265 Data de inscriere : 19/10/2009 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Adminii .... Vin Noi 06, 2009 6:02 am | |
| foarte bine faci fi dur asa :bball: | |
|
| |
OwGod Administrator
Mesaje : 669 Data de inscriere : 18/10/2009 Varsta : 40 Localizare : Cluj Nappoca
| Subiect: Re: Adminii .... Vin Noi 06, 2009 6:04 am | |
| oricum aveam de gand sa umblu la admini | |
|
| |
3l3gAnT AdmServer
| Subiect: 3l3gAnT Sam Noi 07, 2009 12:38 am | |
| Debea astept | |
|
| |
osama Administrator
Mesaje : 1992 Data de inscriere : 12/11/2009 Varsta : 32 Localizare : In spatele tau cu lama in mana!
| Subiect: Re: Adminii .... Sam Noi 28, 2009 1:34 am | |
| - OwGod a scris:
- oricum aveam de gand sa umblu la admini
Propun ca inainte de a se lua decizia finala....adminele sa fie suspendate pe un temen de 5-7-10 zile (in functie de gradul de inactivitate de pe forum si de pe server al respectivului admin) timp in care cei in cauza sa aiba posibilitatea de asi recupera adminul, tinand redirecte, intrand pe forum si pe server... Dupa ce trece aceasta perioada de suspendare...se ia decizia finala !! Daca merita sa fie in continuare admin pe server i se reda aceasta sansa cu precizarea ca a2a oara nu va mai beneficia de o suspendare temporara...Daca in acest timp el nu-si manifesta deloc interesul fata de server si de forum, i se va scoate adminul cu drept de realocare/fara drept de realocare... !! (in functie de gravitatea faptelor comise de cel in cauza) btw>> este doar o parere personala....voi analizati-o si daca doriti sa o implementati e ok:P multumesc bex ... | V
Ultima editare efectuata de catre osama in Sam Noi 28, 2009 12:21 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
beX Administrator
Mesaje : 530 Data de inscriere : 18/10/2009 Varsta : 37 Localizare : Cluj-Napoca
| Subiect: Re: Adminii .... Sam Noi 28, 2009 1:39 am | |
| pentru chestia asta merita redeschis topicul si sa se dea cu parerea. eu unu zic ca e o treaba practica si ar trebui luat in considerare | |
|
| |
Liberty Moderatori Globali
| Subiect: Re: Adminii .... Mar Dec 08, 2009 8:31 am | |
| 1 .Foarte buna ideea lui osama...sunt total de acord..ar trebuie sa se faca ceva deaoare multi admin sunt doar cu numele...multi nu stiu sa il foloseasca Eu propun sa se faca o sectiune pt warn la admin si la 2-3 warnuri adminul sa fie suspendat pe o periodata definita sau nedefinita depinde de greseala comisa... 2.Un alt lucru ar fi activitatea pe forum care la multi lipseste.Pentru ei forumul reprezinta doar un hop de trecut pentru a obtine admin si doar atat s-a uitat de el..Cei care nu sunt activi pe forum ar trebuie si ei pedepsiti....Nu zice nimeni ca sa stati toata ziua in fata pc'ului numai pe forum sa postati cate ceva dar 1 data la 3 zile sa postati cate ceva nu cred k e greu 3.Daca lipsiti o perioada de timp din cauza unor probleme spuneti-ne si noua cand aveti timp ca doar suntem oameni si intelegem..de exemplu ai luat o nota proasta la scoala si ai fost pedepsit sau altceva....ar fi bn sa stim si noi ce e cu tn
4. Ar trebui nijte masuri mai drastice pentru ca numai asa se poate face treaba
Atat am avut de spus...poate am gresit sau nu in ce am zis dar punctul 4 sunt absolut sigur ca e necesar
Va multumesc ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Adminii .... | |
| |
|
| |
| Adminii .... | |
|