osama Administrator
Mesaje : 1992 Data de inscriere : 12/11/2009 Varsta : 32 Localizare : In spatele tau cu lama in mana!
| Subiect: alta sugestie:D Sam Noi 28, 2009 3:30 pm | |
| - beX a scris:
Parca era vorba doar PRO sau CONTRA admini....va rog respectati Nu stiu exact cum procedati la cererile de admin..dar eu zic ca ar fi mai bine sa motivam raspunsurile date !! Nemotivandu-ne raspunsurile...cei care fac cererile si nu le sunt acceptate, nu vor sti niciodata cu ce au gresit. Un player primeste pro de la majoritatea adminilor, dar un ultim admin vine cu o parere negativa despre acel player, aducand si dovezi ca respectivul player nu se comporta chiar atat de bine ! In acest caz parerile pot fi influentate... La aceasta sugestie doresc sa veniti cu Pro/Contra argumentand optiunea dumneavoastra...multumesc!! | |
|
beX Administrator
Mesaje : 530 Data de inscriere : 18/10/2009 Varsta : 37 Localizare : Cluj-Napoca
| Subiect: Re: alta sugestie:D Sam Noi 28, 2009 5:59 pm | |
| ziceam eu si OwGod de chestia asta cu PRO si CONTRA doar pentru ca incep tot felul de discutii in cerere si se ajunge la offtopic , injuraturi etc. S-au se pe poate si cu argumente dar atunci as ruga moderatorii sa stearga mesajele daca se injura sau se face offtopic | |
|
osama Administrator
Mesaje : 1992 Data de inscriere : 12/11/2009 Varsta : 32 Localizare : In spatele tau cu lama in mana!
| Subiect: Re: alta sugestie:D Sam Noi 28, 2009 6:07 pm | |
| - beX a scris:
- ziceam eu si OwGod de chestia asta cu PRO si CONTRA doar pentru ca incep tot felul de discutii in cerere si se ajunge la offtopic , injuraturi etc. S-au se pe poate si cu argumente dar atunci as ruga moderatorii sa stearga mesajele daca se injura sau se face offtopic
ok..am inteles:) suntem aici sa veghem asupra linistii si a bunei desfasurari a discutiilor de pe forum... am elucidat si acest mic mister! >> ms bex | |
|
OwGod Administrator
Mesaje : 669 Data de inscriere : 18/10/2009 Varsta : 40 Localizare : Cluj Nappoca
| Subiect: Re: alta sugestie:D Sam Noi 28, 2009 7:33 pm | |
| da e bun asa ... oricum mai cautam moderatori .... | |
|
osama Administrator
| Subiect: Re: alta sugestie:D Joi Ian 07, 2010 3:07 am | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: alta sugestie:D | |
| |
|