BINE ATI VENIT PE FORUMUL NOSTRU :X

Viziteaza si Serverul nostru de CS 1.6

Adresa Serverului este
: atomik.malware-site.www sau 89.43.39.233:27015

Multumim ca ne-ai vizitat si speram sa ramai cat mai mult

Conecteazate pe serverul Atomik.malware-site.www
BINE ATI VENIT PE FORUMUL NOSTRU :X

Viziteaza si Serverul nostru de CS 1.6

Adresa Serverului este
: atomik.malware-site.www sau 89.43.39.233:27015

Multumim ca ne-ai vizitat si speram sa ramai cat mai mult

Conecteazate pe serverul Atomik.malware-site.www
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Anunt

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
osama
Administrator
Administrator
osama

Data de inscriere : 12/11/2009
Varsta : 32
Localizare : In spatele tau cu lama in mana!

Anunt Empty
MesajSubiect: Anunt   Anunt EmptyMar Dec 01, 2009 2:31 am

Dupa lungi discutii cu OwGod si bex (in principal) am ajuns la o concluzie. Cei care nu vor posta dovada clara a faptului ca tin redirectele deschise, vor avea adminul suspendat pe o perioada de 7 zile !

Fiecare admin este rugat sa faca dovada clara la fiecare 2 zile...fiecare admin trebuie sa aiba propriul topic unde sa-si posteze redirecturile !
Fiecare dintre voi doreste o marire a gradului la sfarsitul fiecarei luni, dar nu prea meritati acest lucru !

Daca primiti suspendare, puteti sa va recapatati adminul in cele 7 zile postand dovada faptului ca tineti redirectele deschise. Altfel veti contacta staff-ul atomik dupa perioada de suspendare. Tineti minte: nu intindeti coarda la maxim...se poate rupe;)

Scutiti de la aceasta regula vor fi doar cei care intradevar nu pot tine redirecturi...(motive intemeiate)

Nu este corect ca unii playeri sa ajute serverul tinand redirecte deschise, iar voi ca admini sa nu va implicati !

Atomik Staff
Sus In jos
osama
Administrator
Administrator
osama

Anunt Empty
MesajSubiect: Re: Anunt   Anunt EmptyMier Dec 02, 2009 11:05 pm

Vad ca nu am fost bine intelesi de catre toti adminii !!

Ma bucur ca majoritatea dintre voi ravniti la promovari pe acest server !! dar nu faceti nimic altceva decat sa intrati si sa va jucati pe server !!

Din cate vad multi dintre voi nici nu va obositi sa cititi ce scriu ceilalti admini la anunturi !!

Pe langa faptul ca redirecte tin doar o parte dintre admini...multi dintre voi nici macar lista banurilor nu o aveti facuta !!

Sper sa intelegeti ca aceasta comunitate nu se dezvolta singura...trebuie sa ajutam cu totii la dezvoltarea ei.

Rog ca OwGod sau Bex sa intervina cu niste suspendari.
Sus In jos
FnZ
Clan*A.z.O*
Clan*A.z.O*
FnZ

Data de inscriere : 23/10/2009
Varsta : 31
Localizare : Maneciu

Anunt Empty
MesajSubiect: Re: Anunt   Anunt EmptyJoi Dec 03, 2009 12:05 am

Scuzati offtopicul dar nu pot tine redirecte am clicknet am router ..in toate comunitatile in care am mai fost sau chinuit 114263 insi sa umble la setari si sa poata sa deschida porturile sau diferite setari la modem .... Sorry ... sad
Sus In jos
osama
Administrator
Administrator
osama

Anunt Empty
MesajSubiect: Re: Anunt   Anunt EmptyJoi Dec 03, 2009 12:17 am

FnZ a scris:
Scuzati offtopicul dar nu pot tine redirecte am clicknet am router ..in toate comunitatile in care am mai fost sau chinuit 114263 insi sa umble la setari si sa poata sa deschida porturile sau diferite setari la modem .... Sorry ... sad

cum am zis...nu suntem absurzi:D

dar tu fnz poti face altceva pentru a acoperi lipsa redirecturilor;)... ia intra la Promovare Server si vezi acolo ce ai de facut:D
Sus In jos
Alin29
AdmServer
AdmServer
Alin29

Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 44
Localizare : Perila /HD

Anunt Empty
MesajSubiect: Re: Anunt   Anunt EmptyJoi Dec 10, 2009 3:31 pm

FnZ a scris:

Bine ca de obicei era scuza ca am calculatorul praf Smile) in comunitatea asta cine so chinuit sa ti -l seteze???

edited by osama: Din cate am inteles Alin a facut o treaba buna in calc lui BEX ....daca el bine voieste sa te ajute si pe tine Fnz, ti-ar rezolva si tie problema aceasta !Very Happy

Multumim Aline;)
Sus In jos
http://oana-comunity.tk
Continut sponsorizat

Anunt Empty
MesajSubiect: Re: Anunt   Anunt Empty

Sus In jos

Anunt
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-