BINE ATI VENIT PE FORUMUL NOSTRU :X

Viziteaza si Serverul nostru de CS 1.6

Adresa Serverului este
: atomik.malware-site.www sau 89.43.39.233:27015

Multumim ca ne-ai vizitat si speram sa ramai cat mai mult

Conecteazate pe serverul Atomik.malware-site.www
BINE ATI VENIT PE FORUMUL NOSTRU :X

Viziteaza si Serverul nostru de CS 1.6

Adresa Serverului este
: atomik.malware-site.www sau 89.43.39.233:27015

Multumim ca ne-ai vizitat si speram sa ramai cat mai mult

Conecteazate pe serverul Atomik.malware-site.www
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Declaratia lui Liviu 'DecE' Munteanu

In jos 
AutorMesaj
Liberty
Moderatori Globali
Moderatori Globali
Liberty

Data de inscriere : 19/10/2009
Varsta : 33

Declaratia lui Liviu 'DecE' Munteanu Empty
MesajSubiect: Declaratia lui Liviu 'DecE' Munteanu   Declaratia lui Liviu 'DecE' Munteanu EmptyVin Dec 11, 2009 5:58 pm

Declaratia lui Liviu 'DecE' Munteanu F_feuockm_b1d415cNu stiu exact cum sa incep. N-am cum sa descriu acum ce sentimente ma incearca.

In primul rand, asta a fost cel mai prostesc gest pe care l-am facut in toata cariera mea de pro-gamer, gest pentru care am pierdut in 10 minute ceea ce am construit in multi ani de truda.

Referitor la meciul vs. bulgarii de la HD pot spune ca dupa prima harta jucata cu ei aveam deja nervii intinsi la maxim. V-as invita pe toti sa urmariti cu mare atentie demourile POV ale lor din meciurile din grupe si semifinala, unde parerea mea este ca se vede evident ca au folosit cheaturi gen wallhack (asta se poate vedea foarte simplu, pentru ca e evident de ce ieseau tragand, cu tinta deja pusa, in situatii imposibile). De asemenea, se vedea cand vroiau sa ne lase sa le luam runde, pierzand prosteste (deliberat).

In concluzie, personal stiu ca nu pot avea circumstante atenuante pentru ce am facut, dar repet - am facut-o la nervi, am gandit egoist si acum platesc pentru asta. Subliniez (si nu e ceva ce-mi impune nimeni) ca ce am facut are strict legatura cu o decizie luata de mine personal, colegii mei n-au stiut nici o secunda ca am activat pentru un minut un cheat, ei nefiind in cunostinta de cauza, deci vina mi-o asum in totalitate eu.

Legat de viitorul meu ca jucator - nu cred ca voi mai juca Counter Strike avand in vedere excluderea mea din competitiile organizate de ESL.

Imi cer scuze oamenilor din spatele neXtPlease (Mihai si Daniel) pentru ca i-am dezamagit si vreau sa le multumesc pentru ca tot ceea ce au facut pentru noi si pentru ca au avut incredere in echipa de CS. Sper totusi sa continue cu SeDaN, ENER, SZR si snapple pentru ca ei nu au nici o vina.

Imi pare rau ca mi-am incheiat cariera in felul asta, imi cer scuze fata de colegii mei din echipa, imi cer scuze fata de fanii nostri si cer scuze organizatiei din care am facut parte pentru prejudiciul de imagine pe care l-am adus. Regret ca nu Am trait momente pe care oricine ar vrea sa le traiasca alaturi de voi toti, asta fiind alt motiv pentru care IMI PARE RAU !
Sus In jos

Declaratia lui Liviu 'DecE' Munteanu
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Servere Publice :: aTomiKWar.malware-site.www :: Stiri-
Mergi direct la: