hed.cazut
| Subiect: am luat ban pe nedrept.....:D Lun Dec 21, 2009 9:09 pm | |
| numele meu de sc este hed.cazut .... si joc cs pe acest sv de vreo 4 zile . pe data de 20.15 mi sau facut 4 poze de catre un admin am dat pozele si totul a fost ok...in schimb pe data de 21 un admin numit "hard"mi-a dat ban fara dovada poza sau demo ca aveam ceva... poza cu dovada ca am luat ban ::file://localhost/C:/Users/adytzu/Desktop/untitled.bmp Edit by FnZ :Incearca sa uploadezi poza AICI! si dupa pune linkul aici sa vedem si noi poza | |
|
FnZ Clan*A.z.O*
Mesaje : 400 Data de inscriere : 23/10/2009 Varsta : 31 Localizare : Maneciu
| Subiect: Re: am luat ban pe nedrept.....:D Lun Dec 21, 2009 9:32 pm | |
| Eu cred ca ai luat ban pt aim .... tiam facut si eu poze dar dupa mam uittat pe tine si sarea tinta .. .no recoil sau aim ai.
ASTEPTAM sa vedem ce are de zis hard | |
|
osama Administrator
Mesaje : 1992 Data de inscriere : 12/11/2009 Varsta : 32 Localizare : In spatele tau cu lama in mana!
| Subiect: Re: am luat ban pe nedrept.....:D Lun Dec 21, 2009 10:26 pm | |
| subiect mutat de mine la reclamatii !!
invata sa postezi dupa regulile forumului !!
Astept dovezi de la hard...poate are demo !!
@fnz>> daca pe poze nu a iesit nimic...trebuia sa dai un record ca e mai simplu !
Vezi poate te ajuta acest model de reclamatie...daca nu-l respecti, reclamatia ta poate sa nu fie luata in considerare, iar adminul care ti-a facut o nedreptate va ramane nesanctionat !
Nick-ul tau:
Nick Admin:
Reclamatia:
Dovada: Print Screen sau ceva
Fara dovada nu se ia in considerare!! | |
|
hard
| Subiect: Re: am luat ban pe nedrept.....:D Mar Dec 22, 2009 2:01 am | |
| nu am avut timp sa fac demo pt ca in faza cand m-am uitat pe tine ai dat 2 heduri unde tinta a sarit de la un cap la altu si ti-am dat ban pe loc de data asta ai scapat ai grija sa nu se mai intample a 2 oara | |
|
osama Administrator
Mesaje : 1992 Data de inscriere : 12/11/2009 Varsta : 32 Localizare : In spatele tau cu lama in mana!
| Subiect: Re: am luat ban pe nedrept.....:D Mar Dec 22, 2009 3:22 am | |
| Din cate am vazut ai banul socs...(de cine, nu stiu) te sfatuiesc sa vorbesti frumos...si, daca folosesti vreun hack, ar fi bine sa nu o mai faci pentru ca vei fi prins si aspru pedepsit !! cat despre hard..a inteles ce i-a zis bex si cu siguranta v-a proceda corect de acum inainte !! ps: tine minte ce iti zic acuma...daca te mai gasesc pe server vorbind de sus cu adminii, vorbindu-le persiflant sau intr-un mod specific tie, vei primi ban pentru sfidarea adminului !! Tc. aveti grija | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: am luat ban pe nedrept.....:D | |
| |
|