|
|
|
| Uefa Champions League ! | |
| | Autor | Mesaj |
---|
osama Administrator
Mesaje : 1992 Data de inscriere : 12/11/2009 Varsta : 32 Localizare : In spatele tau cu lama in mana!
| Subiect: Uefa Champions League ! Vin Ian 08, 2010 11:45 pm | |
| Grupa A: Bayern Munchen, Juventus, Bordeaux, Maccabi Haifa Grupa B: Manchester United, TSKA Moscova, Besiktas, Wolfsburg Grupa C: Ac Milan, Real Madrid, Olympique Marseille, Zurich Grupa D: Chelsea, Fc Porto, Atletico Madrid, APOEL Nicosia Grupa E: Liverpool, Olympique Lyon, Fiorentina, Debrecen Grupa F: Barcelona, Inter Milan, Dinamo Kiev, Rubin Grupa G: Sevilla, Rangers, Sttutgart, Unirea Urziceni Grupa H: Arsenal, AZ Alkmaar, Olympiakos, Standard | |
| | | OwGod Administrator
Mesaje : 669 Data de inscriere : 18/10/2009 Varsta : 40 Localizare : Cluj Nappoca
| Subiect: Re: Uefa Champions League ! Sam Ian 09, 2010 2:52 am | |
| Sper ca inter sa ajunga cat mai departe daca se poate in finala | |
| | | osama Administrator
Mesaje : 1992 Data de inscriere : 12/11/2009 Varsta : 32 Localizare : In spatele tau cu lama in mana!
| Subiect: Re: Uefa Champions League ! Sam Ian 09, 2010 3:02 am | |
| da si eu sper...iar in finala sa ia bataie de la Manchester united:))) | |
| | | Liberty Moderatori Globali
| Subiect: Re: Uefa Champions League ! Sam Ian 09, 2010 3:03 am | |
| Manchester United campioana Europei | |
Mesaje : 669 Data de inscriere : 18/10/2009 Varsta : 40 Localizare : Cluj Nappoca
| Subiect: Re: Uefa Champions League ! Sam Ian 09, 2010 3:06 am | |
| Vati gasit voi in fine fie cum o fi o sa fie o finala frumoasa Manchester United -Inter ... daca se ajunge acolo | |
| | | osama Administrator
| Subiect: Re: Uefa Champions League ! Sam Ian 09, 2010 5:42 am | |
| ) Glory Glory Manchester:X | |
| | | Liberty Moderatori Globali
| Subiect: Re: Uefa Champions League ! Dum Ian 10, 2010 9:04 pm | |
| Programul optimilor de finala ale Ligii Campionilor: VFB Stuttgart - FC Barcelona Olympiakos Pireu - Girondins Bordeaux Internazionale Milano - Chelsea Londra Bayern Munchen - AC Fiorentina CSKA Moscova - FC Sevilla Olympique Lyon - Real Madrid FC Porto - Arsenal Londra AC Milan - Manchester United Partidele tur vor avea loc la 16/17 si 23/24 februarie 2010, in timp ce returul se va juca la 09/10 si 16/17 martie.
13:10 "Real Madrid a avut intotdeauna o relatie speciala cu aceasta competitie. Stim ca foarte putine formatii au reusit sa ajunga in finala acestei prestigioase intreceri. Sa castigi Champions League in fata propriilor suporteri inseamna un lucru extraordinar pentru istoria unei echipe", a adaugat Butragueno.
13:09 "Nu am apucat sa ridic deasupra capului acest trofeu. Pe final de cariera a fost dificil pentru mine sa castig Champions League, desi am avut o echipa buna in acea perioada, la inceputul anilor '90", a spus Emilio Butragueno.
13:06 In scena este invitat spaniolul Emilio Butragueno din partea orasului gazda al finalei. Ultimul act va fi gazduit de stadionul Santiago Bernabeu din Madrid, pe 22 mai 2010.
13:03 Sunt prezentate cele 16 echipe calificate in optimile de finala.
13:00 A inceput, la Nyon, festivitatea tragerii la sorti a optimilor de finala ale Ligii Campionilor.
Grupa invingatoarelor: Girondins Bordeaux, Manchester United, Real Madrid, Chelsea, Fiorentina, Barcelona, Sevilla, Arsenal
Grupa echipelor de pe locul secund: Bayern Munchen, CSKA Moscova, AC Milan, FC Porto, Olympique Lyon, Internazionale Milano, VFB Stuttgart, Olympiakos Pireu | |
| | | SmC AdmServer
Mesaje : 76 Data de inscriere : 06/12/2009 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Uefa Champions League ! Lun Ian 11, 2010 2:43 am | |
| Slabe sanse.. Sper ca barca sau Ac. Milan sa ia champions league! | |
| | | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Uefa Champions League ! | |
| |
| | | | Uefa Champions League ! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|