BINE ATI VENIT PE FORUMUL NOSTRU :X

Viziteaza si Serverul nostru de CS 1.6

Adresa Serverului este
: atomik.malware-site.www sau 89.43.39.233:27015

Multumim ca ne-ai vizitat si speram sa ramai cat mai mult

Conecteazate pe serverul Atomik.malware-site.www
BINE ATI VENIT PE FORUMUL NOSTRU :X

Viziteaza si Serverul nostru de CS 1.6

Adresa Serverului este
: atomik.malware-site.www sau 89.43.39.233:27015

Multumim ca ne-ai vizitat si speram sa ramai cat mai mult

Conecteazate pe serverul Atomik.malware-site.www
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Unde va merge VargA?

In jos 
AutorMesaj
osama
Administrator
Administrator
osama

Data de inscriere : 12/11/2009
Varsta : 32
Localizare : In spatele tau cu lama in mana!

Unde va merge VargA? Empty
MesajSubiect: Unde va merge VargA?   Unde va merge VargA? EmptyMar Ian 12, 2010 12:33 pm

Steaua are concurenţă dură în încercarea de a-l transfera pe cel mai rîvnit fotbalist român din Liga I. Becali l-a sunat ieri pe Şiman pentru a-l obţine pe Varga împrumut pînă în vară. Seara, Marian Iancu a propus două milioane de euro pentru a-l achiziţiona pe mijlocaş

Steaua face ofertă publică, Poli Timişoara tace şi cumpără. Aşa l-ar putea pierde Gigi Becali pe mijlocaşul Sportului, Dacian Varga (25 de ani), împrumutat de Vasile Şiman în sezonul trecut la Urziceni. Patronul Stelei a anunţat ieri că tratează cu Şiman pentru împrumutul lui Varga pînă în vară, cu opţiune de cumpărare.

Pe fir a intrat însă Timişoara, care a propus o sumă consistentă, două milioane de euro plus TVA pentru un transfer definitiv, plata urmînd să se facă pe parcursul unui an. "Dacă Şiman mă va suna şi nu va face o licitaţie publică pe Varga, am să stau să mă gîndesc...Eu nu o să-l mai sun, pentru că am iniţiat de două ori o astfel de discuţie, fiind refuzat. Acum, dacă ar fi deschis pentru o astfel de discuţie, ar fi obligaţia lui să mă contacteze, chiar o obligaţie morală", a spus Iancu.

Şiman mai are varianta Rapid pentru Varga, însă Copos nu are bani de transferuri şi a încercat să obţină tot un împrumut.

"Chiar dacă Dan Petrescu m-ar dori la Kuban Krasnodar, eu n-aş da o echipă din Liga I pentru eşalonul secund din Rusia"
DACIAN VARGA, mijlocaş Sportul

"Am discutat cu Vasile Şiman pentru Varga. I-am propus să mi-l lase împrumut pînă în vară şi dacă iau campionatul, o să îi dau 1,5 milioane de euro"
GIGI BECALI, patron Steaua

Varga: "Azi în Timişoara, mîine în toată ţara!" )
Fostul jucător al Unirii Urziceni a comentat ieri cu zîmbetul pe buze ofertele pe care le are. "Cu mine încă nu a discutat nimeni. Ştiu că sînt cîteva oferte, Steaua, Rapid, Timişoara ... Azi în Timişoara, mîine în toată ţara", a declarat Varga.
Sus In jos

Unde va merge VargA?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Nu jtiam unde sa fac acest post!!!
» Verefica daca iti merge jocul dorit

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Sport :: Fotbal-
Mergi direct la: