BINE ATI VENIT PE FORUMUL NOSTRU :X

Viziteaza si Serverul nostru de CS 1.6

Adresa Serverului este
: atomik.malware-site.www sau 89.43.39.233:27015

Multumim ca ne-ai vizitat si speram sa ramai cat mai mult

Conecteazate pe serverul Atomik.malware-site.www
BINE ATI VENIT PE FORUMUL NOSTRU :X

Viziteaza si Serverul nostru de CS 1.6

Adresa Serverului este
: atomik.malware-site.www sau 89.43.39.233:27015

Multumim ca ne-ai vizitat si speram sa ramai cat mai mult

Conecteazate pe serverul Atomik.malware-site.www
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Reclamatie smc

In jos 
+3
SmC
Cleo
Andra
7 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Andra
AdmServer
AdmServer

Data de inscriere : 31/12/2009

Reclamatie smc Empty
MesajSubiect: Reclamatie smc   Reclamatie smc EmptyMier Ian 13, 2010 3:51 am

Nick-ul tau:Andra

Nick Admin:SmC

Reclamatia:sta degeaba se juca si el si sk... si lumea se certa thug lua niste poze...

Dovada: Reclamatie smc 1z2gh6t

Va rog luati masuri!!!
Sus In jos
Cleo

Cleo

Varsta : 30
Localizare : Galati

Reclamatie smc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie smc   Reclamatie smc EmptyMier Ian 13, 2010 3:57 am

da are dreptate eram si eu pe sv ... pe nuke_rarea erau 2 codati noroc ca a intrat thug si le-a facut poze ca atfel statea mult si bine ....si smc si sk se jucau....
Sus In jos
SmC
AdmServer
AdmServer
SmC

Data de inscriere : 06/12/2009
Localizare : Bucuresti

Reclamatie smc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie smc   Reclamatie smc EmptyMier Ian 13, 2010 3:58 am

Andra, inca esti frustata pt ca ti-am dat contra la admin nu:)?
1. la mana: slay a luat ban am si demo!
2. la mana: ala a luat gag care a injurat de la thug!
Asa ca nu vad ce rost si-ar avea reclamatia! Smile
Sus In jos
SmC
AdmServer
AdmServer
SmC

Reclamatie smc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie smc   Reclamatie smc EmptyMier Ian 13, 2010 3:58 am

Cleo in locul tau nu vorbeam! Revizuieste-ti limbajul pe svr si apoi mai vorbim! Smile
Sus In jos
Cleo

Cleo

Varsta : 30
Localizare : Galati

Reclamatie smc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie smc   Reclamatie smc EmptyMier Ian 13, 2010 4:01 am

ce limbaj ma....m-am enervat dupa ce miai dat gag degeaba ....e normal sa ma enervez cand vad asemenea admini....
Sus In jos
NeGrOi
Moderatori
Moderatori
NeGrOi

Data de inscriere : 25/12/2009
Varsta : 34
Localizare : galati

Reclamatie smc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie smc   Reclamatie smc EmptyMier Ian 13, 2010 4:02 am

SmC este a doua greaseala asta la tine, are dreptate andra Wink

Luati Masuri
Sus In jos
SmC
AdmServer
AdmServer
SmC

Reclamatie smc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie smc   Reclamatie smc EmptyMier Ian 13, 2010 4:02 am

Primul gag t-i l-am dat Sk, iar dupa ce nu te-ai potolit ai mai luat un gag:)
Sus In jos
SmC
AdmServer
AdmServer
SmC

Reclamatie smc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie smc   Reclamatie smc EmptyMier Ian 13, 2010 4:03 am

White erau 3 admini pe server..Smile
Sus In jos
Andra
AdmServer
AdmServer

Reclamatie smc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie smc   Reclamatie smc EmptyMier Ian 13, 2010 4:03 am

Smile) smc are rost reclamatia asta pt ca u stai si te joci de parca ai fi un player simplu nu te mai scoate cu thug pt ca thug lua poze sau era afc statea spec asa ca smc... nu-ti vad rostul
Sus In jos
Andra
AdmServer
AdmServer

Reclamatie smc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie smc   Reclamatie smc EmptyMier Ian 13, 2010 4:04 am

smc nu schimba subiecxtul nu e loc de cearta aici e vb de tine nu de cleo , el a zis ce a avut de zis u suporti asa ca gata
Sus In jos
NeGrOi
Moderatori
Moderatori
NeGrOi

Data de inscriere : 25/12/2009
Varsta : 34
Localizare : galati

Reclamatie smc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie smc   Reclamatie smc EmptyMier Ian 13, 2010 4:05 am

erau 3 admini dintre care thug lua niste poze care abia le facuse iar tu si SK va jucati si lumea se certa pe srv Wink
Sus In jos
SmC
AdmServer
AdmServer
SmC

Reclamatie smc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie smc   Reclamatie smc EmptyMier Ian 13, 2010 4:08 am

Andra, erau 3 admini pe server sti ca ala a luat gag de la thug:) Si app. nu lua nici o poza thug era pe server si apoi i-am facut demo lu ala si i-am zis pe amx_chat sa ii dea ban:)
Sus In jos
SmC
AdmServer
AdmServer
SmC

Reclamatie smc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie smc   Reclamatie smc EmptyMier Ian 13, 2010 4:10 am

Thug luase deja pozele sti bine ca a si anuntat ca Slay e curat, Normal nu avea wall, deci nu a iesit in poze avea aim!
Sus In jos
Andra
AdmServer
AdmServer

Reclamatie smc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie smc   Reclamatie smc EmptyMier Ian 13, 2010 4:10 am

nu eraq pe nuke cand faceai u demo si ai admin... deci asa ca era pe kabul si u te jucai u ai fc demo cand eram pe nuke urmatoarea harta
Sus In jos
Andra
AdmServer
AdmServer

Reclamatie smc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie smc   Reclamatie smc EmptyMier Ian 13, 2010 4:11 am

da pozele le lua pe nuke cum am zis mai devreme dar pe kabul la sf era spec si nu ii daduse nimeni gag din u si sk
Sus In jos
SmC
AdmServer
AdmServer
SmC

Reclamatie smc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie smc   Reclamatie smc EmptyMier Ian 13, 2010 4:12 am

Atunci cred ca vorbesti de injuraturile acelea de la sfarsitul hartii kabul nu?
Sus In jos
SmC
AdmServer
AdmServer
SmC

Reclamatie smc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie smc   Reclamatie smc EmptyMier Ian 13, 2010 4:14 am

Exact de alea vorbesti acuma stiu la sfarsitul hartii kabul knd eu dadeam hartile la vot:) si la inceputul rundei lam nuke ala a luat gag de la thug il poti intreba:)
Sus In jos
Andra
AdmServer
AdmServer

Reclamatie smc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie smc   Reclamatie smc EmptyMier Ian 13, 2010 4:29 am

bn smc vedem ce zice si cel mare... dar dc ma ajuta cnv de sus... si primesc admin iti promit ca iti arat cum se administreaza un svr si iti demonstrez ca pot mai mult ca tine...
Sus In jos
SmC
AdmServer
AdmServer
SmC

Reclamatie smc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie smc   Reclamatie smc EmptyMier Ian 13, 2010 4:32 am

Cum te-am vazut ca ai scapat vreo injuratura sau vreo greseala pe svr ai reclamatie:) Si adminul cand o sa ai 40 de ore conform regulamentului serverului!
Sus In jos
Andra
AdmServer
AdmServer

Reclamatie smc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie smc   Reclamatie smc EmptyMier Ian 13, 2010 4:38 am

stiu asta am citit tot forumul cap coada asa ca gura mai mica si nu ma ameninta u pe mine bai copil de 2 ani ca sa nu zic alt cv ce zic al altii
Sus In jos
SmC
AdmServer
AdmServer
SmC

Reclamatie smc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie smc   Reclamatie smc EmptyMier Ian 13, 2010 4:41 am

Altfel nu faceai cererea daca stiai ca iti trebuie 40 de ore la 34 de ore, dar cred ca mai trebuie citit inca o data forumul cum trebuie:) Bft! La admin:)
Sus In jos
Andra
AdmServer
AdmServer

Reclamatie smc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie smc   Reclamatie smc EmptyMier Ian 13, 2010 4:42 am

smc dute si dormi ca s-au culcat gainele nu am enerva pls
Sus In jos
SmC
AdmServer
AdmServer
SmC

Reclamatie smc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie smc   Reclamatie smc EmptyMier Ian 13, 2010 4:44 am

Daca te enervezi ce se intampla? Nu ma culc dupa acuma, ms! Cred ca tie somn cat e ceasu si nu ai adormit? Daca vrei ne vedem pe la 2 pe server si mai vorbim! BAfta La Admin! Smile
Sus In jos
Liberty
Moderatori Globali
Moderatori Globali
Liberty

Data de inscriere : 19/10/2009
Varsta : 33

Reclamatie smc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie smc   Reclamatie smc EmptyMier Ian 13, 2010 5:20 am

SmC a scris:
White erau 3 admini pe server..Smile
Si care e problema ca erau 3 adini pe server? nu puteai sa verifici si tu ? sau ai emotii in fata celorlalti? 
Si din cate vad eu din tot ce s-a zis pana acum iar ai comiso Neutral

@ smc si andra aveti grija cum postati ...spuneti-va parerea intrun singur topic ,,,sau daca ati postat inainte si v-a mai venit o idee dati edit
Sus In jos
osama
Administrator
Administrator
osama

Data de inscriere : 12/11/2009
Varsta : 32
Localizare : In spatele tau cu lama in mana!

Reclamatie smc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie smc   Reclamatie smc EmptyMier Ian 13, 2010 11:20 am

Daca mai vad 2-3-4 postari consecutive ale aceluiasi user...va umplu de warnuri !

Nici macar atat nu puteti face? sa dati edit la mesaj si sa completati cu ideile care va vin in minte atunci....

@cat despre reclamatie...SmC nu ai scuza pentru limbajul folosit de playeri:)

@gag-ul nu se acorda de functia cea mai mare de pe server....ci de cel care vede primu:)

Daca nu vreti sa aveti acces la comenzi , ci doar sa vada lumea ca scrieti cu verde...spuneti si se rezolva:)

edit: Daca mai vad Smc ca te scuzi la reclamatiile Andrei prin motive de genul : Andra tu ma urmarewsti pentru ca ti-am dat contra la cerere...etc! Trecem la masuri disciplinare...Daca poti dovedi ca nu este adevarata sau corecta reclamatia fa-o....!!

SPER CA AM REUSIT SA MA FAC INTELES.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Reclamatie smc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie smc   Reclamatie smc Empty

Sus In jos

Reclamatie smc
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Reclamatie SmC