| pt bex.... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
xXx
| Subiect: pt bex.... Mier Ian 20, 2010 7:36 am | |
| bex de ce ai inchis topicul ...??? eu am vrut sa aud parerile la toti adminii... tu cu andra si micutu nu sunteti majoritatea... deschizand acel topic am avut intentia de a asculta paparerile la toti...iar tu bex dac ai ceva cu mine....le putem rezolva fata in fata dac vrei....nui nevoie sa-mi dai ""ignore""....in fata calculatorului multi sunt tari....dar in realitate se tem de propria umbra.eu nu am nimic cu nimeni...dar vreau sa vad toate parerile nu 2,3 mai ales de la cineva pe care nici nu ma cunoaste...si isi da cu parerea doar asa ca sa arate ca e cineva... de spus e usor....de facut e mai greu.... eu nu am intrat pe sv de 2 saptamani ...caci am respectat decizia lui owgod ..... avand ip dinamic pot sa intru cand vreau cu steam si fara...dar nu am facut asta.... si chiar am ajutat si sv ... asa putin dar eu cred ca conteaza....astept pareri serioase nu doar vorbe....care sunt usor de aruncat.....ms oricum... | |
|
| |
osama Administrator
Mesaje : 1992 Data de inscriere : 12/11/2009 Varsta : 32 Localizare : In spatele tau cu lama in mana!
| Subiect: Re: pt bex.... Mier Ian 20, 2010 2:50 pm | |
| XXX fii mai calm;) ca nu ne dam in cap aici... | |
|
| |
micutu Moderatori Globali
| Subiect: Re: pt bex.... Mier Ian 20, 2010 4:02 pm | |
| poivezi tu xxx greseala se plateste...cn te-a pus sa intrii cu coduri? | |
|
| |
bagabontul.natural Vip
Mesaje : 109 Data de inscriere : 18/12/2009 Varsta : 37 Localizare : suceava
| Subiect: Re: pt bex.... Mier Ian 20, 2010 6:07 pm | |
| sincer eu zic ca merita o sansa..avand in vedere ca multi au fost prinsi coduri si au fost iertati..dupa cate am vazut chiar si admini...si se vede ca tine si redirecte,alti care au admin si slot nu tin ca na..poate nu au sursele necesare... | |
|
| |
OwGod Administrator
Mesaje : 669 Data de inscriere : 18/10/2009 Varsta : 40 Localizare : Cluj Nappoca
| Subiect: Re: pt bex.... Mier Ian 20, 2010 7:42 pm | |
| sincer il iertam eu dar dupa cateva demouri in care-si batea joc de playeri ( era si andra atunci din cate imi amintesc ) a intrat cu coduri si isi batea joc de ei ...nu mai am demoul dar poate il mai are cineva din staff si-l posteaza ... apreciez gestul lui de a tine redirecte dar pentru atat nu uit acele scene ... normal fiecare merita iertat dar asta decide cel care la prins si ia dat ban | |
|
| |
xXx
| Subiect: Re: pt bex.... Mier Ian 20, 2010 7:52 pm | |
| tu esti acela owgod ....tu miai dat ban.... si chiar te rog sa-mi arate si mie cineva demo lu andra cand eram codat.... | |
|
| |
OwGod Administrator
Mesaje : 669 Data de inscriere : 18/10/2009 Varsta : 40 Localizare : Cluj Nappoca
| Subiect: Re: pt bex.... Mier Ian 20, 2010 8:02 pm | |
| - xXx a scris:
- tu esti acela owgod ....tu miai dat ban.... si chiar te rog sa-mi arate si mie cineva demo lu andra cand eram codat....
nu mai stiu sigur daca si andra a fost acolo dar am vazut demoul si m-am lamurit | |
|
| |
xXx
| Subiect: Re: pt bex.... Mier Ian 20, 2010 8:07 pm | |
| tu te referi la demo lui color//black..??? | |
|
| |
| Subiect: Re: pt bex.... Mier Ian 20, 2010 8:31 pm | |
| io nu stiu ce se face atata tam-tam ban permanent si gata ...am inteles ca are ip dinamic ...da se rezolva si cu ip dinamic,si cu asta basta...parerea mea,ce tot atat a doua sansa,poi ar insemna sa dam a 2 sansa la toti pe care ii prindem codati asa ceva nu se poate | |
|
| |
xXx
| Subiect: Re: pt bex.... Mier Ian 20, 2010 8:52 pm | |
| am ip dinamic... dar acasa aci la cluj nu am ... si am vazut multi admini care au fost codati si li sa dat adoua sansa....micutu.. si mi sa mai spus ca dac arat ca vreau sa mi se scoata banu o sa mi se scoata ... si am aratat prin redirecte si reclama la sv.... chiar osama mia spus ca dac o tin asa o sa mil scoata ....7 zile :Dmicutu tu dac ai avea o problema in viata de zi cu zi ... si ai avea nevoie de a doua sansa nu ai cereo...??? poate esti prea mic pt asa ceva ....dar la scoala sau cine stie unde... ce ai face? | |
|
| |
| Subiect: Re: pt bex.... Mier Ian 20, 2010 10:30 pm | |
| xxx cred ca am o varsta mai mare ca a ta,dar ti-am zis parerea mea is atatea servare de cs,da tu ai gresit folosind codurile nu altcineva,trebuia sa te gandesti la asta inainte...asta e acu | |
|
| |
xXx
| Subiect: Re: pt bex.... Mier Ian 20, 2010 10:38 pm | |
| stiu si cine a scos banu.... alin ca a zis ca a scos banurile date pe clase de ip.... si cred ca si al meu se afla acolo de asta nu mai aveam ban :Dimi dati si mie un rasp va rog ..... mi se scoate banu sau nu??
Ai folosit hack care nu este permis pe serv. Trebuie sa dovedesti ca iti pare rau si meriti sati fie scos banul nu merge doar pe promisiuni si povesti! Pana ne mai lamurim banul ramane.
Atomik.malware-site.www - Join
beX was here
asta a spus bex.... si am facut asta promavand sv-ul si tinand redirecte.... atunci inseamna ca voi vb doar s va aflati in seama... macar trebuia sa spuneti ca nu mai scoateti banu niciodata si gata...intelegeam da dup ce miati spus ca poate fi scos am facut astea pt voi si dupa asta imi dati cu toporu in cap... ce treaba e asta... eu am crezut ca ne ajutam uni pe altii ...nu..????
micutu sunt o gramada de sv-uri dar eu nu vreau sa cred ca am fost ""folosit"" cum sa-r zice...
| |
|
| |
osama Administrator
Mesaje : 1992 Data de inscriere : 12/11/2009 Varsta : 32 Localizare : In spatele tau cu lama in mana!
| Subiect: Re: pt bex.... Mier Ian 20, 2010 11:12 pm | |
| eu dau pro pt scoaterea banului...(nu sariti pe mine ca dau pro) ...e parerea mea personala !
decizia o va lua owgod impreuna cu bex ! | |
|
| |
beX Administrator
Mesaje : 530 Data de inscriere : 18/10/2009 Varsta : 37 Localizare : Cluj-Napoca
| Subiect: Re: pt bex.... Joi Ian 21, 2010 1:37 am | |
| Va rog sa terminati cu faze deastea cu fata in fata....eu daca vreti ma intalnesc cu oricine fata in fata dar eu zic ca nu merita pentru un joc sami pierd timpul cu asa ceva si mai zici xxx de varsta prin asta ti-ai dat cu firma in cap deja si ne zici noua de varsta. Ai si tu rabdare ca si cel de care zici ca a fost iertat a asteptat nu sa tot agitat ca si tine si a facut munca. Plus ca deocamdata si eu is printre cei care iau decizii daca vroiam dispareai de tot cand ai fost prins cu cod dar uite ca nu am facut asta nici eu nam nimic cu tine dar sunt cateva reguli care vreau sa fie respectate! | |
|
| |
xXx
| |
| |
beX Administrator
Mesaje : 530 Data de inscriere : 18/10/2009 Varsta : 37 Localizare : Cluj-Napoca
| Subiect: Re: pt bex.... Joi Ian 21, 2010 2:56 am | |
| daca e dupa mine mai ramane.....daca cumva vrea Owgod sa scoata mai repede sa scoata | |
|
| |
xXx
| Subiect: Re: pt bex.... Joi Ian 21, 2010 3:54 am | |
| vad ca iara mi sa scos banu.... pot sa intru ??? sa joc ca sa nu-mi iau ban iarasi... | |
|
| |
| Subiect: Re: pt bex.... Joi Ian 21, 2010 4:22 pm | |
| esti mai rau ca un copil de 5 ani asteapta sa se ia o decizie...oricum pana nu se ia o decizie daca te orind pe servar te ard | |
|
| |
OwGod Administrator
| Subiect: Re: pt bex.... Joi Ian 21, 2010 7:35 pm | |
| BAN SCOS ....Data viitoare ma voi ocupa personal de tine daca te mai prind cu coduri | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: pt bex.... | |
| |
|
| |
| pt bex.... | |
|