BINE ATI VENIT PE FORUMUL NOSTRU :X

Viziteaza si Serverul nostru de CS 1.6

Adresa Serverului este
: atomik.malware-site.www sau 89.43.39.233:27015

Multumim ca ne-ai vizitat si speram sa ramai cat mai mult

Conecteazate pe serverul Atomik.malware-site.www
BINE ATI VENIT PE FORUMUL NOSTRU :X

Viziteaza si Serverul nostru de CS 1.6

Adresa Serverului este
: atomik.malware-site.www sau 89.43.39.233:27015

Multumim ca ne-ai vizitat si speram sa ramai cat mai mult

Conecteazate pe serverul Atomik.malware-site.www
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

reclamatie 'andra'

In jos 
+8
osama
OwGod
beX
bagabontul.natural
Liberty
NeGrOi
thuG
extrem
12 participanți
AutorMesaj
extrem

Data de inscriere : 17/01/2010

reclamatie 'andra' Empty
MesajSubiect: reclamatie 'andra'   reclamatie 'andra' EmptyJoi Ian 21, 2010 4:35 am

Nick:-extrem

Admin:-andra

Reclamatie:-ma nu pot juca linistit la voi intru pe server pe la 10 fara ceva joc 3minute pe harta awp_bycastor aveam un scor 4 cu 2 si dintro data,andra cika imi cere pozele cu ce motiv nu stiu sa luat de mn degeaba. In fine iam zis sami zica cum sa fac sa dau pozele ca nu stiu, nam dat deloc poze nam avut treaba cu asta nici nu stiu cum sa pun coduri si ma banat 100 de min. Poi cum intru si tu ma iei la verificare cod cu un scor de 4-2 altii aveau 30 cu 6 si nu ii verifica vor sami dea ban pt ca lam reclamat pe 3l3gant si osama vrea si cauta motive.

Dovada:-nu stiu ce dovada sa va dau de la ce anume trebuia sami zica cum sai dau pozele si vedea totul pe loc na vrut sami explice ori ma lasa sa joc ori ce vor de la mn
Sus In jos
thuG
AdmServer
AdmServer
thuG

Data de inscriere : 21/10/2009
Varsta : 39
Localizare : azuga city

reclamatie 'andra' Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie 'andra'   reclamatie 'andra' EmptyJoi Ian 21, 2010 4:43 am

banul nu ti la dat andra ci eu pentru refuz poze data viitoare nu mai veni cu texte de genu ca nu tine nu mai intreba de ce ti s-au facut poze ca banuiesc ca sti si app banu e permanent pana la afisarea pozelor pe forum
Sus In jos
extrem

reclamatie 'andra' Empty
MesajSubiect: raspuns pt thug   reclamatie 'andra' EmptyJoi Ian 21, 2010 5:12 am

thug tu? eram sigur tu si cu 3l3gant si osama vati pus impotriva mea sa-mi dati ban permanent. poi wa daca eu abia am intrat nici 5 min naveam si cu scoru ala 4cu 2 poti sami spui motivu dc mi sa facut poze? si apropo sunt multi care nu stiu cum sa dau pozele nici eu nu stiu trebuia sa explicati voi admini doar de asta sunteti admini ca andra statea spec mai mereu sta asa si tu thug mai mult intru eu pe server decat tn si tu vi cu acuzatii dean astea wa saracule. urmariti voi ceva stiu ca aveti ciuda pe mn ownerii faceti ceva intrebatii ce vor de la mn ce vrea saracu asta de thug care intra 1ora pe server pe zi si nu stie nik
Sus In jos
NeGrOi
Moderatori
Moderatori
NeGrOi

Data de inscriere : 25/12/2009
Varsta : 34
Localizare : galati

reclamatie 'andra' Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie 'andra'   reclamatie 'andra' EmptyJoi Ian 21, 2010 5:16 am

in primul rand vorbeste frumos extrem Wink

u si pe srv ai un limbaj vulgar..

si nu e treaba ta daca thug sta spec Wink
Sus In jos
Liberty
Moderatori Globali
Moderatori Globali
Liberty

Data de inscriere : 19/10/2009
Varsta : 33

reclamatie 'andra' Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie 'andra'   reclamatie 'andra' EmptyJoi Ian 21, 2010 5:25 am

pentru asemenea limbaj eu propun ca banul sa ramana 
Sus In jos
extrem

reclamatie 'andra' Empty
MesajSubiect: raspuns   reclamatie 'andra' EmptyJoi Ian 21, 2010 5:35 am

NeGrOi a scris:
in primul rand vorbeste frumos extrem reclamatie 'andra' 185198

u si pe srv ai un limbaj vulgar..

si nu e treaba ta daca thug sta spec reclamatie 'andra' 185198

deci in primu rand nai citit bn am zis ca andra sta spec mereu si ca thug intra fff rar pe server si nu vad sa fi vb urat pe forum spunemi tu ce am urat?

Liberty a scris:
pentru asemenea limbaj eu propun ca banul sa ramana

nu stiu cn esti de te bagi asa in seama aiurea da e clar iti aperi adminu dupa cum am vazut nu bagati in seama reclamatiile atunci la ce ati mai facut chestia cu reclamatia nus primu eu vad multe reclamatii.Apoi zici 'asemenea limbaj' adika vorba asta ;saracule'' numesti tu injuratura wa copile atunci mai cresti si tot tu prpui sa ramana banul pe ce motiv?
Sus In jos
thuG
AdmServer
AdmServer
thuG

reclamatie 'andra' Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie 'andra'   reclamatie 'andra' EmptyJoi Ian 21, 2010 5:37 am

mai copilule sarac poate te alinta pe tine mumata si daca nu sti unde gasesti niste poze cauta pe google pana atunci BAN PERMANENT
Sus In jos
NeGrOi
Moderatori
Moderatori
NeGrOi

Data de inscriere : 25/12/2009
Varsta : 34
Localizare : galati

reclamatie 'andra' Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie 'andra'   reclamatie 'andra' EmptyJoi Ian 21, 2010 6:00 am

citeste mai bn ce ai scris mai sus Wink

si apropo vezi ca thug e cel mai activ admin de pe srv Wink
Sus In jos
bagabontul.natural
Vip
Vip
bagabontul.natural

Data de inscriere : 18/12/2009
Varsta : 37
Localizare : suceava

reclamatie 'andra' Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie 'andra'   reclamatie 'andra' EmptyJoi Ian 21, 2010 6:05 am

adevarul ca tu tre sa fii ditmai vedeta de s-a pus thug,elegant si osama impotriva ta...eu nu stiu cum de si-au permis asa ceva...ma sincer tie nu ti-e asa putin rusine?sau nu ai bunul simt...daca tot te dai asa cunoscator la jocul asta...nu stii sa dai pozele ma?si nu e treaba ta cat si cum sta andra si thug pe serv...
daca vrea un admin iti face poze din 5 in 5 min ca asta e datoria lui pe serv..poti sa si scor 0/20..daca esti but si nu stii sa joci si cu cod asta e alta treaba..(nu ma refer ca ai fi jucat codat,era o mika paranteza)
eu zic sa iti vezi tu de trebusoara ta pe serv si sa nu mai fii asa tare in gurita...
ca vorba multa saracia omului...sau mai bine ghinionul omului(cum a fost la tn)
Sus In jos
beX
Administrator
Administrator
beX

Data de inscriere : 18/10/2009
Localizare : Cluj-Napoca

reclamatie 'andra' Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie 'andra'   reclamatie 'andra' EmptyJoi Ian 21, 2010 7:50 am

Va rog lasati talentele ma refer la limbaj felu de a scrie ex: "saracule"....nu veniti pe aici cu asa ceva ca la fel de repede si dispareti faceti o reclamatie calumea ca numai se creeaza situatii ca si asta si multe altele cu certuri si off topic si ne obligati sa dam closed. Si in legatura cu reclamatia daca tia facut poze daile sau daca ai luat ban pe nedrept cum zici posteaza pozele la cereri unban si daca e pe nedrept il scoatem nui nevoie de atata agitatie. Parerea mea banul e pe buna dreptate cat timp tia facut poze si nu i leai trimis si nu conteaza scorul e de datoria lui sasi faca treaba orice scor ai daca i se pare ceva suspect. Iar in legatura cu sectiunea asta se iau in considerare nui dupa cum zici tu degeaba dar majoritatea is aiurea...
Sus In jos
OwGod
Administrator
Administrator
OwGod

Data de inscriere : 18/10/2009
Varsta : 40
Localizare : Cluj Nappoca

reclamatie 'andra' Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie 'andra'   reclamatie 'andra' EmptyJoi Ian 21, 2010 8:53 am

Mama ma uit la voi si vad un viitor stralucit ...sciitori va faceti Wink)
thuG a zi ban permanent stie el dc deci .....
Sus In jos
https://4gamers.catsboard.com
osama
Administrator
Administrator
osama

Data de inscriere : 12/11/2009
Varsta : 32
Localizare : In spatele tau cu lama in mana!

reclamatie 'andra' Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie 'andra'   reclamatie 'andra' EmptyJoi Ian 21, 2010 11:58 am

Extrem...daca eram pus pe tine asa tare:) aveai ban permanent de mult ! (ocazii am tot avut sa-ti dau ban)

ai grija la limbaj...ca nu ne tragem de sireturi !

posteaza si tu mai corect din punct de vedere gramatical...nu de alta da fac cataracta cand citesc postarile tale;)

daca revii cu reply rautacios,schimbam foaia !

daca vrei sa ti se scoata banul...posteaza pozele (care le iei din folderul cstrike al cs-ului) +ip
Sus In jos
Andra
AdmServer
AdmServer

Data de inscriere : 31/12/2009

reclamatie 'andra' Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie 'andra'   reclamatie 'andra' EmptyJoi Ian 21, 2010 3:51 pm

extrem vezi ca banul va scoate nimeni si dc mai intri nu o sa mai joci deoarece nu ai dat pozele aveai wall clar omul statea la mijlocul zidului pe awp si dadeai head dupai si la alti si cand te-am facut poze te faceai ca ploua si aduti aminte ce meai facut acum 2-3 seri inainte cand mai injurat de imi venea sa vomit hai gata cu asta inchideti topicul si osama ia dat ban de vreo 5 ori

INCA CV DC NU POSTEZI POZELE PE FORUM CA AVEAI WALLUL HAI TE ROG NU TE MAI FA CA PLOUA(ZICI CA NU STI SI NU TI SAU FC POZE NICI ODATA NU MERG VRAJELILE ASTEA)

HAI INCA CEVA:d thug intra des si cand intra face treaba u intri foarte rar nu mai vorbi aiurea
Sus In jos
extrem

reclamatie 'andra' Empty
MesajSubiect: raspuns   reclamatie 'andra' EmptyJoi Ian 21, 2010 4:36 pm

Andra a scris:
extrem vezi ca banul va scoate nimeni si dc mai intri nu o sa mai joci deoarece nu ai dat pozele aveai wall clar omul statea la mijlocul zidului pe awp si dadeai head dupai si la alti si cand te-am facut poze te faceai ca ploua si aduti aminte ce meai facut acum 2-3 seri inainte cand mai injurat de imi venea sa vomit hai gata cu asta inchideti topicul si osama ia dat ban de vreo 5 ori

INCA CV DC NU POSTEZI POZELE PE FORUM CA AVEAI WALLUL HAI TE ROG NU TE MAI FA CA PLOUA(ZICI CA NU STI SI NU TI SAU FC POZE NICI ODATA NU MERG VRAJELILE ASTEA)

HAI INCA CEVA:d thug intra des si cand intra face treaba u intri foarte rar nu mai vorbi aiurea

oooo mama da cati vati pus pe mn si aici pe forum osama mia dat mie ban de 5 ori zici nu? atunci daca aveam ban cum intram eu pe server wa mincinosilor cum zici tu ca am eu wal cand eu aveam 3 minute de joc cu scoru 4la 2 si ala care avea 30 cu 6 ce avea ma? adika eu tre sa am 0 cu 10 sau cum vine asta. si zici ca thug e cel mai activ ce vb tu wa omule is mai activ eu pe server decat el adika eu nu stiu ce vad cel mai activ admin pe server e 'sweetgirl nu ratatu si hojmalau de thug cum ziceti voi
Sus In jos
extrem

reclamatie 'andra' Empty
MesajSubiect: raspuns pt andra   reclamatie 'andra' EmptyJoi Ian 21, 2010 4:43 pm

Andra tu sa taci pe tn te vad ff rar pe server si cand te vad esti spec exact cum erai si aseara, imi zici tu mie ca eu intru rar intram in fiecare zi nu ca tn. Sweetgirl si osama ma vedeau eram chiar eu osama si smc doar 3 pe server apoi intra sweetgirl.Tu andra stiu ce urmaresti esti o mancatoare de cacat care vrea sa urce cat mai sus team vazut ff rar jucand cs mereu stai spec abia aseara team vazut tot spec. si apropo daca mia dat ban 100 de min cum imi da thug ban permanent doar pt ca lam facut sarac ce server aveti ma stiu cum e aici.Daca un jucator ii face reclamatie unui admin ii cautati motive sai dati ban ownerii asa va faceti voi treaba wa
Sus In jos
micutu
Moderatori Globali
Moderatori Globali
micutu

Data de inscriere : 28/10/2009

reclamatie 'andra' Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie 'andra'   reclamatie 'andra' EmptyJoi Ian 21, 2010 5:03 pm

io zic so lasi mai usoe cu limbaju ala daca nu vrei sa iei un ban si pe forum
Sus In jos
bagabontul.natural
Vip
Vip
bagabontul.natural

Data de inscriere : 18/12/2009
Localizare : suceava

reclamatie 'andra' Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie 'andra'   reclamatie 'andra' EmptyJoi Ian 21, 2010 5:16 pm

dupa cum vb se vede ca esti crescut la tarus ba baitule ba...scz dar nu ma puteam abtine
Sus In jos
3l3gAnT
AdmServer
AdmServer
3l3gAnT

reclamatie 'andra' Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie 'andra'   reclamatie 'andra' EmptyJoi Ian 21, 2010 5:17 pm

Acest player "extrem" a mai luat ban de vro 2 ori am inteles ca de la osama si de la thug pentru limbaj mult prea vulgar si de la mine a mai luat ban 30 de minute pentru retry dupa gag asa ca trb sa ai ban de mult..... reclamatie 'andra' 395102 noroc ca ai ip dinamic
Sus In jos
extrem

reclamatie 'andra' Empty
MesajSubiect: raspuns   reclamatie 'andra' EmptyJoi Ian 21, 2010 6:25 pm

andra is orasean dar numa ca ai niste minciuni in tn aoleu ia spune tu dc stai mereu spec si nu intri in joc nu cumva e adevarat ce a spus ala ca ai stat spec numa sati iei adminu. cum imi faci tu mie poze dupa 3 min de joc si la scoru umil cel aveam zici ca am wall doar pt ca lam luat pe unu lipit de zid.Poi daca esti proasta si nu sti un jucator care sta lipit de zid il vezi si daca tragi de 2ori in el e mort si pt ca a zis thug ca am wall reclamatie 'andra' 689667 eu nu ma cert cu voi ca e clar ce vreti voi dupa cum vad si ownerii de aici is vai de ei cred doar in vorbele adminilor. ownerii stiti ce, cum imi cereti mie print screen asa sai cereti si la admini da pt ca in toate reclamatiile ce le avetii voi aici sa nu credeti ca adminii vostrii is sfanti.
Sus In jos
SweetGirl
Co-Moderator
Co-Moderator
SweetGirl

Data de inscriere : 05/01/2010
Varsta : 31
Localizare : Galati

reclamatie 'andra' Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie 'andra'   reclamatie 'andra' EmptyJoi Ian 21, 2010 6:27 pm

EXTREM TU NU AI INTELES UN SINGUR LUCRU..ADMINUL E OBLIGAT SA FACA POZE CAND SUSPECTEAZA UN JUCAOTR..IAR JUCATORUL E OBLIGAT LA RANDUL LUI SA POSTEZE SAU SA TRIMITA POZELE!!!!CE ESTE ASA GREU DE INTELES?TU INCERCI SA TE APERI JIGNIND CA SA EVITI SUBIECTU DE POZELE CARE NU LE-AI DAT???????????????????
Sus In jos
thuG
AdmServer
AdmServer
thuG

reclamatie 'andra' Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie 'andra'   reclamatie 'andra' EmptyJoi Ian 21, 2010 6:34 pm

propun banarea lui si pe forum
Sus In jos
extrem

reclamatie 'andra' Empty
MesajSubiect: pt '3l3gant'   reclamatie 'andra' EmptyJoi Ian 21, 2010 6:46 pm

Tu 3l3gant ce te bagi asa aiurea eu am ip dinamic? vezi ca esti prost nam ipi dinamic cine era ieri pe server era cumva andra? nu cred pt ca ea intra fff rar si sta spec daca intra.ma vazut osama sweetgirl chiar si tu acum ar fi o minciuna sa ziceti ca nu mati vazut mati banati de mai multe ori dar nu permanent sau pt ca am avut coduri.la scoru ala umil cu 4-2 ziceti ca am wall daca vreti sa stiti unu care sta lipit de zid il vezi la aw_bycastor si daca tragi de 2 ori in el e mort.Dar thug invata cs ca esti varza ditamai hojamalau la 25 si esti prost gramada si andra vai de tn stiu doar ca te fut.. de te rupi deci esti o panarama de curv... Si voi ownerii ziceti ca va faceti treaba vam mai spus cum cereti print scren mie asa sai cereti si la admin sa vada ce scor aveam eu si altii un scor care ei erau de poze nu eu.ati urmarit sami dat ban de atunci cu reclamatia lu 3l3gant vad ca apareti tot mai multi habar nui stiu pe altii e clar minciuna ownerii nu postez nici poze pt cerere un ban ca nam dc am fost banat degeaba la voi am vazut cum e ii credeti doar pe admini asa ca hai pa
Sus In jos
osama
Administrator
Administrator
osama

Data de inscriere : 12/11/2009
Varsta : 32
Localizare : In spatele tau cu lama in mana!

reclamatie 'andra' Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie 'andra'   reclamatie 'andra' EmptyJoi Ian 21, 2010 6:58 pm

Extrem banat pe forum...

@Andra>> invata sa faci demo ! (dovezi nu trebuie sa posteze doar extrem...si tu ca admin trebuie sa demonstrezi ca ai dat banul pe merit>>print in consola cand i-ai facut poze...print pe mess daca refuza sa-ti dea pozele...print la cum injura...etc)

Daca cititi regulile...aflati ca warn-urile sunt acordate pe forum doar de administratori ! Sper sa tineti cont de acest lucru;)

CLOSED
Sus In jos
Continut sponsorizat

reclamatie 'andra' Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie 'andra'   reclamatie 'andra' Empty

Sus In jos

reclamatie 'andra'
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Reclamatie Player Andra