BINE ATI VENIT PE FORUMUL NOSTRU :X

Viziteaza si Serverul nostru de CS 1.6

Adresa Serverului este
: atomik.malware-site.www sau 89.43.39.233:27015

Multumim ca ne-ai vizitat si speram sa ramai cat mai mult

Conecteazate pe serverul Atomik.malware-site.www
BINE ATI VENIT PE FORUMUL NOSTRU :X

Viziteaza si Serverul nostru de CS 1.6

Adresa Serverului este
: atomik.malware-site.www sau 89.43.39.233:27015

Multumim ca ne-ai vizitat si speram sa ramai cat mai mult

Conecteazate pe serverul Atomik.malware-site.www
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Salutari de la Abelia

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Abelia

Data de inscriere : 20/01/2010

Salutari de la Abelia Empty
MesajSubiect: Salutari de la Abelia   Salutari de la Abelia EmptyJoi Ian 21, 2010 8:36 pm

Salutari!!!!Dragilor ati inchis prea repede topikul unde nation a facut reclamatie impotriva fetei dulci si nu am avut timp sa intervin.Draga mea fata dulce am fost pe servar cand ai spus ca nation a dat retry dupa gag nu este adevarat nu sa intamplat asta nu stiu de unde ai scos Salutari de la Abelia 680560 ca nation vb mult nu te contrazic, dar care din voi nu vb???si referitor la jigniri nation nu jigneste pana nu este jignit si nici aici nu aveti cum sa ma contraziceti ca joc cu el aproape zi de zi numai de vreo 2 ani atat Salutari de la Abelia 395102 si inca o chestie nu se supranumeste spiridusi el este un spiridusi prin felul lui de a fii,tu esti o fata dulce?va poopa Abelia
Sus In jos
osama
Administrator
Administrator
osama

Data de inscriere : 12/11/2009
Varsta : 32
Localizare : In spatele tau cu lama in mana!

MesajSubiect: Re: Salutari de la Abelia   Salutari de la Abelia EmptyJoi Ian 21, 2010 8:57 pm

nu pot sa fac nimic altceva decat sa mut topicul asta la discutii libere....daca te-ai fi uitat atent cum se face o reclamatie ar fi fost minunat:)
Sus In jos
Abelia

Data de inscriere : 20/01/2010

MesajSubiect: Re: Salutari de la Abelia   Salutari de la Abelia EmptyJoi Ian 21, 2010 9:05 pm

Draga Osama poti sa l muti unde vrei adevarul este ca nu sunt interesata sa stiu cum se face o reclamatie ......dar trebuie lasat subiectul deschis ca sa poata sa-si mai dea si alti cu parerea:*
Sus In jos
micutu
Moderatori Globali
Moderatori Globali
micutu

Data de inscriere : 28/10/2009

MesajSubiect: Re: Salutari de la Abelia   Salutari de la Abelia EmptyJoi Ian 21, 2010 9:57 pm

poi veniti cu dovezi asa e cuv vostru impotriva cuv ei Salutari de la Abelia 680560
Sus In jos
osama
Administrator
Administrator
osama

Data de inscriere : 12/11/2009
Varsta : 32
Localizare : In spatele tau cu lama in mana!

MesajSubiect: Re: Salutari de la Abelia   Salutari de la Abelia EmptyJoi Ian 21, 2010 10:01 pm

Draga abelia daca nu te intereseaza cum se face o reclamatie...te rog frumos sa nu mai postezi in acea sectiune:)

pentru ca ma pui in situatia de a da 3 click-uri degeaba;)

iar topicurile le inchidem cand credem noi ca e necesar...(de asta suntem moderatori,administratori,...etc)
Sus In jos
NeGrOi
Moderatori
Moderatori
NeGrOi

Data de inscriere : 25/12/2009
Varsta : 34
Localizare : galati

MesajSubiect: Re: Salutari de la Abelia   Salutari de la Abelia EmptyJoi Ian 21, 2010 10:23 pm

CLOSED
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Salutari de la Abelia   Salutari de la Abelia Empty

Sus In jos

Salutari de la Abelia
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Servere Publice :: aTomiK.malware-site.www :: Discutii Libere-
Mergi direct la: