|
|
|
| CLOSED,CLOSED,CLOSED | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Abelia
| Subiect: CLOSED,CLOSED,CLOSED Vin Ian 22, 2010 1:19 am | |
| Draga osama desi atunci cand joc nu prea sunt "tare in gura" ca sa nu fiu pe forum ia lamureste-ma tu pe mine dupa ce criteri va luati atunci cand inchideti un topic?bag de seama ca ai mutat "salutari de la Abelia " la discuti libere(scuze si mii de poopici pt. cele trei clikuri date) ca sa pot reveni la subiect a trebuit sa deschid al topic;)oare nu este mai deranjant asa sa deschid topic dupa topic???? | |
| | | Abelia
| Subiect: Re: CLOSED,CLOSED,CLOSED Vin Ian 22, 2010 1:38 am | |
| Micutule poi cum sa ti pov eu tie :-? tu ai spus asa ca este cuvantul nostru impotriva cuvantului ei,nu? sa mai vina cineva care a jucat pe servar in ziua aia care sa apere cu dovezi clare ca nation a dat retry dupa gag sau chiar fata dulce sa vina ca este admin nu ?si poate a pozat cand nation a facut asta ca sa aiba dovezi ca nu poate sa faca o afirmatie de genul asta fara sa aiba si dovada,zic eu voi sunteti de alta parere???si daca ar fi facut nation asta(vb prin absurd)ar fi primit ban pe loc ..............nici nu ar fi stat la discutie de ce nu a facut o??? | |
| | | osama Administrator
Mesaje : 1992 Data de inscriere : 12/11/2009 Varsta : 32 Localizare : In spatele tau cu lama in mana!
| Subiect: Re: CLOSED,CLOSED,CLOSED Vin Ian 22, 2010 2:00 am | |
| explica si mie ce doresti? eu cu nation-mix am vb pe mess si am clarificat aceste lucruri ! iar topicurile tale le voi tot inchide pentru ca nu-si au rostul daca o reclamatie vrei sa fie luata in considerare...fa-o cum trebuie;) | |
| | | micutu Moderatori Globali
| Subiect: Re: CLOSED,CLOSED,CLOSED Vin Ian 22, 2010 2:13 am | |
| cred ca ar trebui un mic warm...io nu tin partea nimanui da nu stiu ce vreti voi sa dovediti cu aceste topicuri"reclamatii",in fine sa ia owgod o decizie si cu asta basta | |
| | | osama Administrator
Mesaje : 1992 Data de inscriere : 12/11/2009 Varsta : 32 Localizare : In spatele tau cu lama in mana!
| Subiect: Re: CLOSED,CLOSED,CLOSED Vin Ian 22, 2010 2:17 am | |
| Acea reclamatie a fost rezolvata....am inteles ce ati avut de spus ! nu mai faceti topicuri aiurea;) Edit by OwGod : +bonus o avertizare nu suntem la targ CLOSED | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CLOSED,CLOSED,CLOSED | |
| |
| | | | CLOSED,CLOSED,CLOSED | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|