| reclamatie fnz | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
bagabontul.natural Vip
Mesaje : 109 Data de inscriere : 18/12/2009 Varsta : 37 Localizare : suceava
| Subiect: reclamatie fnz Vin Dec 18, 2009 2:49 am | |
| fratilor asta se crede cel mai tare..de fapt e varza..la fel si thug fnz da slay ca asa vrea muschiu lui de la un simplu flash ADMIN FnZ*PgL: slay bagabontul.natural
*VIU*FnZ*PgL : pt flash cu asa admini ca astia 2 o sa aveti playeri pe sv cand o sa iau eu la lotto | |
|
| |
FnZ Clan*A.z.O*
Mesaje : 400 Data de inscriere : 23/10/2009 Varsta : 31 Localizare : Maneciu
| Subiect: Re: reclamatie fnz Vin Dec 18, 2009 2:54 am | |
| 1.Urmeaza model :Nick-ul tau:
Nick Admin:
Reclamatia:
Dovada: Print Screen sau ceva
Fara dovada nu se ia in considerare!!
2. 3 runde la rand miai dat flash in fata iti bati joc de mine si am si murit k imi da iflash aiurea,si sa zicem ca odata sa intamplat dar nu si a 2a oara ,flashul lai dat exact in baza la TERO !!!,consecinta tiam dat slay 3.Invata sa dai flash
4.Tiar conveni sa iti dea cineva flash in fata si sa mori?! | |
|
| |
3l3gAnT AdmServer
| Subiect: 3l3gAnT Vin Dec 18, 2009 3:32 am | |
| Imi pare rau ca nu tine si fnz redirecte sa vada cum e sa vina oamenii pe sv si cand intra cativa pleaca cum au venit .
Ultima editare efectuata de catre 3l3gAnT in Vin Dec 18, 2009 3:36 am, editata de 1 ori | |
|
| |
FnZ Clan*A.z.O*
| Subiect: Re: reclamatie fnz Vin Dec 18, 2009 3:36 am | |
| 3l3gant u nu ai ce vorbi la faptu cum ai injurat astazi pe mess eu nu te-am jicnit si u ma injuri pe mess k iti bagi nu stiu ce: eu dau ban si fuckoff la cei care fac reclama si sunt codati daca te intereseaza itit arat pcu sa vei cate demouri de la codati am eu nu am dat un fuckoff degeaba sa sti si ban la cei cu reclama ce vrei sai las sa joace cum ii lasi u? aia se injua pe server afc recmala si u tejoci linistit! SI nu tin redirecte pt cca am un pc praf dar te asigur ca , cand aveam pcul vechi mult mai bun tineam redirecte si pt alte server si srv erau full asa ca stai linistit nu te agita degeaba
Ultima editare efectuata de catre FnZ in Vin Dec 18, 2009 3:38 am, editata de 1 ori | |
|
| |
3l3gAnT AdmServer
| Subiect: 3l3gAnT Vin Dec 18, 2009 3:38 am | |
| Asai fnz iti bati joc de munca noastra ca tinem redirecte si u te crezi zeu pe sv
Ultima editare efectuata de catre 3l3gAnT in Vin Dec 18, 2009 3:41 am, editata de 1 ori | |
|
| |
FnZ Clan*A.z.O*
| Subiect: Re: reclamatie fnz Vin Dec 18, 2009 3:40 am | |
| Doooamne ce vrei ma sa fac auzi la el 1.deci codatii trb sai lasam sa joace =)))))) asta da dupa parerea ta asa e 2.cei care fac reclama trb sai lasam sa afca ca na asa e la noi ca vrea 3l3gant 3.Daca nu ma insem astazi era un simplu player care avea numele www. ..... numele lui era de la cs ,si iai dat ban si fuckoff? cu ce tia gresit? eu stiu ca se schimba numele nu se da ban si fuckoff daca are numele unui cs. dar nu am cu cine vorbi mentalitatea ta lasa de dorit HF | |
|
| |
3l3gAnT AdmServer
| Subiect: 3l3gAnT Vin Dec 18, 2009 3:43 am | |
| Iam dat ban pe nume ba si nu iam dat fuckoff iati ochelarii cand joci cs | |
|
| |
FnZ Clan*A.z.O*
| Subiect: Re: reclamatie fnz Vin Dec 18, 2009 3:45 am | |
| gata cu oftopicurile deviem de la subiect
Lasam si pe ceilalti sa zica ceva! | |
|
| |
3l3gAnT AdmServer
| Subiect: 3l3gAnT Vin Dec 18, 2009 3:57 am | |
| Nu ma oftic ma da altii se chiunuie redirecte cat mai mult timp si tu iti bati joc de munca noastra .Pacat | |
|
| |
OwGod Administrator
Mesaje : 669 Data de inscriere : 18/10/2009 Varsta : 40 Localizare : Cluj Nappoca
| Subiect: Re: reclamatie fnz Vin Dec 18, 2009 4:05 am | |
| duminica la ora 3 vreau sa vorbim noi 3 .... care nu se prezinta ii iau adminul....... LIPSA DOVADA
CLOSED | |
|
| |
osama Administrator
Mesaje : 1992 Data de inscriere : 12/11/2009 Varsta : 32 Localizare : In spatele tau cu lama in mana!
| Subiect: Re: reclamatie fnz Sam Dec 19, 2009 6:07 pm | |
| am simtit nevoia sa-mi zic punctul de vedere:) nu dati slay doar pentru un flash(fnz) slay se da in momentul in care playerul in cauza face aceleasi greseli in mod repetat, in mod voit, doar pentru a ingreuna jocul coechipierilor !! slay se da numai in cazul in care ati avertizat playerul de greseala facuta;) nu dati lsay iar apoi spuneti...: fii atent neculai cu fb-ul ! (exemplu) atomik.malware-site.www este u nserver pe care jucam just for funn eu nu ma supar de la un fb!! @ All>> incercati sa va rezolvati problemele pe mess sau in zona adminilor nu va mai certati aiurea pe toate topicurile..... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: reclamatie fnz | |
| |
|
| |
| reclamatie fnz | |
|