BINE ATI VENIT PE FORUMUL NOSTRU :X

Viziteaza si Serverul nostru de CS 1.6

Adresa Serverului este
: atomik.malware-site.www sau 89.43.39.233:27015

Multumim ca ne-ai vizitat si speram sa ramai cat mai mult

Conecteazate pe serverul Atomik.malware-site.www
BINE ATI VENIT PE FORUMUL NOSTRU :X

Viziteaza si Serverul nostru de CS 1.6

Adresa Serverului este
: atomik.malware-site.www sau 89.43.39.233:27015

Multumim ca ne-ai vizitat si speram sa ramai cat mai mult

Conecteazate pe serverul Atomik.malware-site.www
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Stoichita l-a convins pe Yovov: "Imi poate decide 7-8 meciuri"

In jos 
AutorMesaj
Liberty
Moderatori Globali
Moderatori Globali
Liberty

Data de inscriere : 19/10/2009
Varsta : 33

Stoichita l-a convins pe Yovov: "Imi poate decide 7-8 meciuri" Empty
MesajSubiect: Stoichita l-a convins pe Yovov: "Imi poate decide 7-8 meciuri"   Stoichita l-a convins pe Yovov: "Imi poate decide 7-8 meciuri" EmptyLun Ian 11, 2010 6:14 pm

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichita, s-a intors din Bulgaria unde a discutat cu Hristo Yovov si anunta ca acesta isi va rezilia luni contractul cu Levski Sofia. Tehnicianul ros-albastrilor e convins ca in Ghencea va sosi si Edwin Ouon."95% Yovov este al Stelei. Luni el isi va finaliza discutiile cu Levski. Acum ramane sa vedem ce vrea el si bineinteles ambitia de a demonstra ca tot ceea ce am facut noi nu este in van. Si Levski este de acord, va semna cu Steaua pe un an si jumatate. Patronul Stelei a facut totul ca sa-l aduc. M-am dus in Bulgaria sa-i explic lui Yovov ce poate insemna pentru el transferul la Steaua. I-am zis asa: 'Ba Yovov, tu esti un jucator care poti sa-mi decizi 7-8 meciuri! Fa asta si promit ca te las sa pleci acasa cu 4 etape inainte de final, daca suntem campioni!", a explicat Stoichita la sportro.

Mihai Stoichita a explicat apoi care e starea tratativelor pentru Edwin Ouon, declarandu-se increzator ca Valeriu Argaseala va rezolva transferul.

"Argaseala e responsabil cu filiera Cipru, probabil ca va rezolva transferul lui Ouon. Jucatorii din Cipru nu au probleme cu pregatirea, ei sunt in plin campionat. Ouon vine apt 100%. Joaca meci de meci acolo. Nu e nicio problema daca vine peste o saptamana. Nu pierde pregatire. Mai bine pregatit decat jucatorii pe care ii avem noi", crede el.

De asemenea, Stoichita sustine ca sansele ca Mihaita Plesan sa plece sunt minime. "Nu cred ca Plesan va pleca in situatia actuala. Este un baiat care simte ca ii va creste cota enorm daca vom avea succes in vara. Jucatorii de la Steaua negociaza altfel acum contractele fata de cum le-ar negocia in vara", a precizat Stoichita.

Tehnicianul gruparii din Ghencea a anuntat si ca isi va da demisia daca nu va castiga campionatul.

"Le-am transmis celor de la Steaua ca orice s-ar intampla in vara, daca nu iau campionatul, imi dau demsia. Acum vreau performanta la Steaua, nu peste 2-3 ani. E totul sau nimic. La nivelul asta nu exista altceva in fotbal. Nu-i garantez titlul lui Gigi Becali ca nu sunt Dumnezeu", a incheiat el.
Sus In jos

Stoichita l-a convins pe Yovov: "Imi poate decide 7-8 meciuri"
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Gigi Becali: "Dau eu bani, numai să plece Bibişkov!"
» Stoichita explica ultimele mutari de la Steaua
» Tutorial gestionare bani in meciuri intre clanuri!
» Szekely: "Ne pregatim pentru titlul cu numarul 24"
» Viorel Moldovan: "Nu ma vor interesa rezultatele in turneul din Turcia"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Sport :: Fotbal-
Mergi direct la: