tu intrebi fete pe server daca-s virgine? si vrei sa fii tratat frumos?
Daca iti cauti prieten/a incearca pe
www.sentimente.ro sau pe
www.hi5.com !
Nu stiu care sunt regulile pe serverele de pe care veniti voi , dar aici sunt cu totul alte reguli ! Daca pana acuma va plangeati ca primit gag pentru simplul fapt ca faceati referire la un server partener, acum va plangeti ca primiti gag pentru faptul ca intrati pe server si intrebati fetele daca sunt virgine !
Unii dintre voi se nu stiu sa faca diferenta intre gluma si seriozitate...voi mereu faceti misto, voi mereu va luati la harta cu adminul , voi mereu aveti ceva de comentat...iar cand adminul va atrage atentia spuneti "scz" si gata !
De multe ori v-am atras atentia sa vorbiti frumos, sa lasati mistourile , sa nu mai fortati adminii sa greseasca, dar de fiecare data eu am zis , eu am auzit!Am incercat sa fiu impartial de fiecare data ...dar cu oameni ca tine nu se poate !
Nu tinem pe nimeni cu forta pe acest server...dar cei care doresc sa joace aici , trebuie sa citeasca regulile serverului nostru !!
Ps: Daca intru pe 20 de servere si intreb o fata daca este virgina, pe 19 din ele voi lua gag sau llama sau chiar mai rau !
SERVERUL DE CS ESTE PENTRU JOC SI PENTRU DISTRACTIE (distractie in limitele bunului simt) , NU PENTRU MIRCUIT !