BINE ATI VENIT PE FORUMUL NOSTRU :X

Viziteaza si Serverul nostru de CS 1.6

Adresa Serverului este
: atomik.malware-site.www sau 89.43.39.233:27015

Multumim ca ne-ai vizitat si speram sa ramai cat mai mult

Conecteazate pe serverul Atomik.malware-site.www
BINE ATI VENIT PE FORUMUL NOSTRU :X

Viziteaza si Serverul nostru de CS 1.6

Adresa Serverului este
: atomik.malware-site.www sau 89.43.39.233:27015

Multumim ca ne-ai vizitat si speram sa ramai cat mai mult

Conecteazate pe serverul Atomik.malware-site.www
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

reclamatie SweetGirl

In jos 
+2
Andra
A-nation-mix
6 participanți
AutorMesaj
A-nation-mix

A-nation-mix

Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : orasul viselor

reclamatie SweetGirl Empty
MesajSubiect: reclamatie SweetGirl   reclamatie SweetGirl EmptyJoi Ian 21, 2010 3:49 pm

in primul rand draga SweetGirl nu am dat retry dupa ce mi-ai dat gag ... nici mintzii nu stii (acuma nu stii cum sa te scoti si le tot intorci aiurea....)in al doi-lea rand spunei lui' andra sa nu mai faca afirmatii false si sa nu se mai bage unde nu-i fierbe oala ... si sa invetze sa scrie k e cam anaflabeta saracutza' din cate am observat...iar in al-3-lea rand o sa te postez de fiecare data cand comentezi si dai kick-uri aiurea fara nici un motiv si nu sunt singuru care spune asta si ia kick-uri aiurea fara nici un motiv ... cauta-ma cand o sa stii sa vorbesti Wink pana atunci nu mai comenta aiurea ca esti doar o copila care nu stie altceva decat sa sufere pt k cineva e mai bun / buna decat tine :-j si ai grija cum vorbesti ca nu ne-am tras de sireturi da ... si nu ma mai amenintza cu ban ca vin si sterg pe jos cu tine
Sus In jos
Andra
AdmServer
AdmServer

Data de inscriere : 31/12/2009

MesajSubiect: Re: reclamatie SweetGirl   reclamatie SweetGirl EmptyJoi Ian 21, 2010 3:59 pm

1. o sa ai un warr
2.eu nu eram pe svr atunci sau eram dar citeam forumul sau cv
3. vezi ca eu nu vorbesc aiurea
4. cand ai cautat u cearta eu te-am zis frumos te rog frumos sa nu mai cauti cearta si u ai zis bine
5. eu nu sunt analfabeta stiu prost cand ma grabesc din cauza tastaturei.
Sus In jos
micutu
Moderatori Globali
Moderatori Globali
micutu

Data de inscriere : 28/10/2009

MesajSubiect: Re: reclamatie SweetGirl   reclamatie SweetGirl EmptyJoi Ian 21, 2010 4:19 pm

pfff...este a 2 reclamatie a ta,acu nu ai pus nici o dovada asteptam replica lu sweet si mai usor cu limbaju reclamatie SweetGirl 242693
Sus In jos
SweetGirl
Co-Moderator
Co-Moderator
SweetGirl

Data de inscriere : 05/01/2010
Varsta : 31
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: reclamatie SweetGirl   reclamatie SweetGirl EmptyJoi Ian 21, 2010 6:13 pm

ma..cine esti tu sa ma amentinti ma..stergi tu cu mine pe jos? te astept in Galati micro 17.strada cornului nr.13 bloc s3 ..sa vedem ce-mi faci..stai linistit ca eu nu sufar...nai idee cat ma abtin sa nu te injur..dar nu ma cobor la nivelu tau...daca am 16 ani inseamna ca sunt o copila..E O RUSINE SA AI 16 ANI?

parca ai fi tu un mare smecher.."ne tragem de sireturi"mai bine ti-ai vedea de viata ta ca niciodata nu stii ce se intampla..m-am saturat de toti taranii si ghiolbanii ca tine care nu stiu sa lege 2 cuvinte..si nu sunt in stare sa faca o reclamatie

EU nu-mi traiesc viata pe CS ca sa sufar..joc din placere cand am timp;)

Cer sa i se acorde un warn

Eu pana acum nam avut nimic cu tn daca ti-ai fi vazut de treaba ta si vorbeai frumos nar fi fost nimic..dar de acum o sa am o problema cu tine sa vezi cum e;)

sa zica cineva daca eu ia-m dat kick gag slay degeaba!!
Sus In jos
Liberty
Moderatori Globali
Moderatori Globali
Liberty

Data de inscriere : 19/10/2009
Varsta : 33

MesajSubiect: Re: reclamatie SweetGirl   reclamatie SweetGirl EmptyJoi Ian 21, 2010 6:22 pm

Ai u warn pentru limbaj...si bex a confirmat ca esti cu gura mare si ai comentat la si la el dar ce sa mai ziceam la administratori jr.
Sus In jos
osama
Administrator
Administrator
osama

Data de inscriere : 12/11/2009
Varsta : 32
Localizare : In spatele tau cu lama in mana!

MesajSubiect: Re: reclamatie SweetGirl   reclamatie SweetGirl EmptyJoi Ian 21, 2010 6:53 pm

Lasati-o usor cu sabiile , cutitele,amenintarile de 2 lei..ca nu impresionati pe nimeni Wink

VALABIL PENTRU TOATA LUMEA !

Sper sa nu mai vedem asemenea discutii pe forum !

nu va mai faceti analfabeti unul pe altul...ca daca iau postarile voastre la puricat va fac de ras !

DACA MA GANDESC MAI BINE AMBELE PARTI MERITA CATE 1 WARN PENTRU CA NU STITI SA APLANATI UN CONFLICT !

CLOSED

OwGod sau bex daca doriti sa adaugati ceva dati reply , restul abtineti-va de la comentarii !

sper sa ramana CLOSED

Ps: aveti grija...cum am mai zis daca nu intelegeti cu frumosul , trecem la "dictatura" !

[PUNCT]
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: reclamatie SweetGirl   reclamatie SweetGirl Empty

Sus In jos

reclamatie SweetGirl
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» reclamatie SweetGirl